WhoCares
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,336
5k ya bunu almaktansa üzerine 1k koyup raijintek 1000w daha mantıklı gibi5K yapıp sözde indirim diyecekler bu ürünse beyler![]()
5k ya bunu almaktansa üzerine 1k koyup raijintek 1000w daha mantıklı gibi5K yapıp sözde indirim diyecekler bu ürünse beyler![]()
Konuyu güncellemeye çalışacağım hocam güncelleyemezsem iş sana kalacak gibi .@Lucifer Morningstar ürün belli olduğu an ilk mesajı ve başlığı güncelle.
Sızıntı vs ile önceden kesinleşiyordu genelde. Takip edersin.
Öyle zaten hocam sözde indirim gelecek bence5k ya bunu almaktansa üzerine 1k koyup raijintek 1000w daha mantıklı gibi
geçen gaming gecesinde H7 Flow 3K gibi kelepir fiyata gitti ek olarak 3k civarında monitörde gitti bu akşamda güzel bir monitör gelir .Benm bunu almıştım geçen yıl 3000 TL ye gaming gecesinden memnunum güzel
![]()
XPG Kyber 750G-BKCEU 750W 80+ Gold 120mm Gaming Power Supply (KYBER750G-BKCEU) - incehesap.com
XPG Kyber 750G-BKCEU 750W 80+ Gold 120mm Gaming Power Supply (KYBER750G-BKCEU) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Monitör kısmı doğru olabilir ama eşek mi olur bilemiyorum ?
Dust 2 de c4 yerine James Donkey psu kuran bir resim vardı o daha iyi
fena değil.ama daha iyisi geçen gün teknobiyotik aşağıdakini amazondan 5binden verdi.çabuk tükendiİçerden bilgi geldi bu olacak![]()
XPG Core Reactor II VE 850W 80+ Gold 120mm Gaming Full Modüler Power Supply (COREREACTORIIVE850G-BKCEU) - incehesap.com
XPG Core Reactor II VE 850W 80+ Gold 120mm Gaming Full Modüler Power Supply (COREREACTORIIVE850G-BKCEU) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Bunları hangi yapay zeka modelinden yapıyorlar?
bilmiyorum fotoshop'ta olabilir .Bunları hangi yapay zeka modelinden yapıyorlar?