🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 328tl + Mini Bel Çantası Hediye!

agalar beden yorumlarını okurken kafa iyice karıştı. kimi diyor 1 beden üstü alın kimi diyor kendi bedeninizi alın. genelde L giyiyorum ben çuval gibi olunca çok sevmiyorum. yıkandıktan sonra hafif bol durması için hangi bedeni almalıyız? 170-85 kg. bu arada göğüs 60 cm çok fazla uzunluk olarak yıkamadan sonra L bedenler kaça düşüyor cetveli olan bakabilir mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

xl çok uzun durur diye düşündüm boy kısa olunca l alıyorum ozaman
usta senin tişörtten ne haber nasıl durdu

agalar beden yorumlarını okurken kafa iyice karıştı. kimi diyor 1 beden üstü alın kimi diyor kendi bedeninizi alın. genelde L giyiyorum ben çuval gibi olunca çok sevmiyorum. yıkandıktan sonra hafif bol durması için hangi bedeni almalıyız? 170-85 kg. bu arada göğüs 60 cm çok fazla uzunluk olarak yıkamadan sonra L bedenler kaça düşüyor cetveli olan bakabilir mi?

güzel durdu beğendim ağır kumaşı var kaliteli duruyor

XL Al hocam.

Bunlar faturayı hemen kesmişler. Hızlılar demek ki işler yolunda 😁 Neyse beğenmezsem iade ederim L bi gelsin bakalım nasıl olcak

Siyah T shirt alan oldu mu? Ben aldığımda aynı beden olmasına rağmen siyah diğerine göre kısaydı. Şimdi tekrar alacağım ama yine kısa gelir diye tereddüt ediyorum. Bu arada kalıplar oversize değil o yüzden XL alın.

Siyah T shirt alan oldu mu? Ben aldığımda aynı beden olmasına rağmen siyah diğerine göre kısaydı. Şimdi tekrar alacağım ama yine kısa gelir diye tereddüt ediyorum. Bu arada kalıplar oversize değil o yüzden XL alın.
şu 33 sayfada herkes farklı info geçiyor

20 olsada yesek :P
ohhhhhhhhh dadından yenmezdi de aldım artık

şu 33 sayfada herkes farklı info geçiyor

ohhhhhhhhh dadından yenmezdi de aldım artık
%20 kod gelirse uyandırır mısınız :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular