- Bütçe
- 2500
2500 TL civarina mouse arıyorum ama en mantıklısı razer deathaadder V3 gibi geliyor 2200 TL'ye siz ne önerirsiniz?
meyergaming.com
Peki bu mu atk A9 plus mı?Razer ürünlerine ₺5000 altında para verilmez. İyi ürünleri yerele çok stokla gelmiyor ve marka algısı, döviz kaynaklı pahalılar. Bu bütçelerde Çin markaları daha iyi bileşenleri bir arada sunuyor.
![]()
Darmoshark M3S Max Wireless Gaming Mouse [PAW3950 & Nordic]
Darmoshark M3S Max Wireless Gaming Mouse [PAW3950 & Nordic] özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
A9 plusPeki bu mu atk A9 plus mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bir de bu satıcılarda garanti sıkıntısı yaşar mıyım? Yani çift tıklama ya da scroll hatası gibi sorunlarda iade veya degisimi hakkında sıkıntı yaşamak istemiyorum.
A9 plus2500 TL civarina mouse arıyorum ama en mantıklısı razer deathaadder V3 gibi geliyor 2200 TL'ye siz ne önerirsiniz?
Razer ürünlerine ₺5000 altında para verilmez. İyi ürünleri yerele çok stokla gelmiyor ve marka algısı, döviz kaynaklı pahalılar. Bu bütçelerde Çin markaları daha iyi bileşenleri bir arada sunuyor.
![]()
Darmoshark M3S Max Wireless Gaming Mouse [PAW3950 & Nordic] özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
Bunu dungle ile alsam nasıl olur bir de meyer gamıng güvenilir mi iade konusundaRazer ürünlerine ₺5000 altında para verilmez. İyi ürünleri yerele çok stokla gelmiyor ve marka algısı, döviz kaynaklı pahalılar. Bu bütçelerde Çin markaları daha iyi bileşenleri bir arada sunuyor.
![]()
Darmoshark daha iyi. Aula stokları az ve fiyatları artmış durumda, o fiyatlar verilmez.
Deathaadder V3 alıp geçsem mi acaba diye düşünüyorumDarmoshark daha iyi. Aula stokları az ve fiyatları artmış durumda, o fiyatlar verilmez.
Ben Darmoshark diyorum, ATK A9 Plus bazı bileşenleri giriş seviyesi. Aynı fiyata switch, tekerlek ve MCU daha iyi ürün alıyorsunuz. @yerler42
Destek konusunda Amazon dışında hiçbir siteye güvenmeyin. Çoğu bavulcu kafasında. Bir sorun yaşarsanız teknik destek sağlarlar, çoğu ücretli ama. Veya iade vb. durumda da Tüketici hakem heyeti ile uğraştırır çoğu asla şaşmaz.
Hayır Razer scroll sorunu var, başta söyledim ₺0-5000 arası çoğu Razer ürünü, Çinli ₺0-3000 arası üründen malzeme, içerik kalitesi olarak kötü ürünler. Fiyatları marka algısı, döviz ve yereldeki aç gözlü satıcısından dolayı pahalı.Deathaadder V3 alıp geçsem mi acaba diye düşünüyorum