Üniversite Tercihi İçin Yardım

Okumam o kadar da zor olmaz ama her işi yapamam bundan dedim
he sıkıntım var deyince yattığım yerden iç kalkamıyorum diye anladım,oluyorsa arkana bakma burslu müh yaz geç

Açıköğretim den ek olarak memurluk için bir bölümde yazmayı düşünüyorum
bu lisans okurken önlisans girersen sıkıntı yok müh diploması aldıktan sonra o önlisans diplomasının bir anlamı kalmaz memuriyet için,hocam pc mühendisliğini özel sektörde destekleyecek bir şey yazman daha iyi olur yanına sınavsız ikinci üniversite olarak,o da muhasebe uygulamaları vs. olabilir

işveren neye göre iş verir doğuda mühe mi yoksa batıda programcı ya mı burasıda ayrı bir mesele
birisi tekniker ünvanı alıyor diğeri müh ünvanı elbette ikisi bir değil

Ybs’de mühendis kadar iş imkanı var mı
yok,o biraz daha muhasebeye veritabanına kayıyor

Yd herkese kapı açmadığını biliyorum kendimi geliştirirsem işinde iyi olursam ihtimali var değil mi
elbette

yani son sözüm,bence mümkünse müh git,karar takdir senin

he sıkıntım var deyince yattığım yerden iç kalkamıyorum diye anladım,oluyorsa arkana bakma burslu müh yaz geç

bu lisans okurken önlisans girersen sıkıntı yok müh diploması aldıktan sonra o önlisans diplomasının bir anlamı kalmaz memuriyet için,hocam pc mühendisliğini özel sektörde destekleyecek bir şey yazman daha iyi olur yanına sınavsız ikinci üniversite olarak,o da muhasebe uygulamaları vs. olabilir

birisi tekniker ünvanı alıyor diğeri müh ünvanı elbette ikisi bir değil

yok,o biraz daha muhasebeye veritabanına kayıyor

elbette

yani son sözüm,bence mümkünse müh git,karar takdir senin
Tam burslu gelen bilgisayar programcılığı mühendislik değil
Eyvallah hocam,hocalarım sağolun ,vakit ayırdığınız için teşekkürler

Tam burslu gelen bilgisayar programcılığı mühendislik değil
Eyvallah hocam,hocalarım sağolun ,vakit ayırdığınız için teşekkürler
he ama gene para vermedeğin özel/doğuda devlette pc müh geliyorsa onu yaz onu kast etmiştim ben pc prog'un burslu geldiğini anlamadım bi an pardon

Geri