🔥İndirim Vivo X300 Pro " Fatıh25 " Kodu ve Yanındaki Hediyeler ile Birlikte | 74.999 TL

Alıp 4-5 sene değiştirmeyecekseniz mantıklı. 1-2 sene sonra satıp güncel bir modele geçecekseniz bundan büyük zarar edersiniz benden söylemesi. Kağıt üstünde özellikleri çok iyi fakat ikinci eli çok zayıf oluyor bu markaların.

hocam bu kadar fotoya dikkat ediyor kameraya önem veriyorsam giderim kamera alırım bildiğimiz gercek kamera niye 3 4 tane tel degistirip macera arıyayımki
Çünkü olay mobilite. Katlanabilir telefon alana niye tablet almıyor demek gibi.
Ne tablet ne de kamera cebe sığan aletler değil.

arkadaşlar ananızın babanızın markası değilse hiçbir markayı ölümüne savunmayın sizin ihtiyacınıza en iyi ürün neyse onu alın bağımsız
vivo telefonlar kamera olarak en üst seviyede gerçekten yani yok buna şu para verilirmi bu para verilirmi demeyin çoğunuz zaten telefon alırken sadece logoya bakıp atlıyorsunuz

Oku oku sana Bir paragraf daha yazdım.
Daha da yazarım sıkıntı yok :LOL::kekw:
o vivoyu satabilmiş olduğun için şanslısın diyeyim ama emin ol telefoncu 40k bile teklif verdmediğinde alıp satacak kişi ağır pişmanlık yaşayacak zaten dediğim şeyler bunlardan dolayı ha birde tabi makara konusu olur bunu alan oda ayrı mevzu
sen istersen 40 satır yazı yaz bu iki gerçek hepsine ağır basar
tamam en iyisi olmasın kamerası ama iş paylaşmaya gelince en iyisi , bizim toplumumuzda bu zaten önemli

İkinci eli zayıf olmasa şu telefon modellerinin, insanlar alır dener en kötü beğenmese ikinci elde alıcı bulur. Bu eskiyi al yeniyi götür kampanyalarında bile bu modellere komik fiyatlar biçiyorlar hatta bazıları sadece Samsung-Apple-Xiaomi kabul ediyor. Genelde de bu markalara hem bundan hem de satış sonrası destek gibi sorunlardan yanaşmıyorlar(sanki büyük markalarda satış sonrası problemler yokmuş gibi)

Bu markalar pazara daha agresif girmedikçe istiyorsa fiyatı yerin dibine çaksın, bizim millet yine ismi cismi daha çok duyulan markaya yanaşacak maalesef.

Huawei Android'den ban yedi.
Türkiye için kimseye önermem.
İphone ise hiç bir konuda en iyi değil.
Kamera,pil,ağırlık, incelik.
En iyi olduğu konu yok.
130k verdiğimiz bir iPhone'da şu konuda çok iyi diye öven görmedim ben.
Herkes markaya para veriyor
Tek iyi olduğu konu işletim sistemi.
Onun içinde 130k vermeye gerek yok.
50 binlik iPhone da aynı işi yapiyor.
130K veriyorsun 1 sene sonra güle oynaya 110K ya satıyorsun.

Vivoya 75K veriyorsun 1 sene sonra 30-35K ya ilanda sürünüyor, fark bu.

130K veriyorsun 1 sene sonra güle oynaya 110K ya satıyorsun.

Vivoya 75K veriyorsun 1 sene sonra 30-35K ya ilanda sürünüyor, fark bu.
Ben anı yaşıyorum. Hiçbir telefonu satılır mı kaygısı ile almıyorum umrumda da değil.
Seneye benim hayatta olup almayacagimin bir garantisi yok. Ben 15 senelik arkadaşını 15 gün içinde kaybetmiş biriyim.
Tek bir amacım var merak ettiğim ürünleri denemek.
Kaç lira zarar ettirdiği umrumda değil.
Bu şekilde hayattan zevk alamazsınız.

Ben anı yaşıyorum. Hiçbir telefonu satılır mı kaygısı ile almıyorum umrumda da değil.
Seneye benim hayatta olup almayacagimin bir garantisi yok. Ben 15 senelik arkadaşını 15 gün içinde kaybetmiş biriyim.
O senin hayata bakış açın, herkes sizin gibi değil. Siz hayattan zevk almaya devam edebilirsiniz, insanlar ev geçindiriyor, kıt kanaat geçiniyor. Kimsenin ''merak ettim'' diyerek sokağa atacağı 75 bin TL si yok.

Piyasası olsa alınır telefon aslında. Kamerası harika. Tr de telefonu yatırım olarak görünce mecburen iphone'a yöneliyor insanlar, bir şey diyemiyorum.

O senin hayata bakış açın, herkes sizin gibi değil. Siz hayattan zevk almaya devam edebilirsiniz, insanlar ev geçindiriyor, kıt kanaat geçiniyor. Kimsenin ''merak ettim'' diyerek sokağa atacağı 75 bin TL si yok.
En başta dediğim gibi zaten kıt kanaat geçinen birinin bu telefonlardan hiçbirine ihtiyacı yok.
30 bin ₺'den pahalı telefon almaması gerekiyor hatta Apple diye daha çok para ödememesi gerekiyor.
Kit kanaat geçinip 75 bine vivo değil iPhone alıp mutlu oluyorsa kendisini sorgulamalı.

haklısın hocam da burası Türkiye herşeyin en pahalısını alıyoruz hal böyleyken illaki düşünmemiz lazım parayı

Geri