🔥İndirim Vivo X300 Pro " Fatıh25 " Kodu ve Yanındaki Hediyeler ile Birlikte | 74.999 TL

Her hangi bir iPhone almak en kötü seçenek.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kamera olarak daha iyisi yok.
Hayatında vivo kullanmamış insanlar maalesef ön yargılı.
Kullandıktan sonra yorum yapmalarını öneririm.
herkes telefonu ömürlük almıyor bukadar parayı vivoya bağlamak çoğu kişi için mantıksız ayrıca mesele iyi olması ise herhangi bir zamanda top tier telefonlarda huaweiyi geçen bir telefon yok kamerada ama iş pratiğe gelince kimse galerisinde o kaliteli fotoyu taşıamayı tercih etmiyor bu kadar para verdikten sonra başkaları taraından pohpohlanmakta iphoneu aldıran nedenlerden biri

herkes telefonu ömürlük almıyor bukadar parayı vivoya bağlamak çoğu kişi için mantıksız ayrıca mesele iyi olması ise herhangi bir zamanda top tier telefonlarda huaweiyi geçen bir telefon yok kamerada ama iş pratiğe gelince kimse galerisinde o kaliteli fotoyu taşıamayı tercih etmiyor bu kadar para verdikten sonra başkaları taraından pohpohlanmakta iphoneu aldıran nedenlerden biri
Huawei Android'den ban yedi.
Türkiye için kimseye önermem.
İphone ise hiç bir konuda en iyi değil.
Kamera,pil,ağırlık, incelik.
En iyi olduğu konu yok.
130k verdiğimiz bir iPhone'da şu konuda çok iyi diye öven görmedim ben.
Herkes markaya para veriyor
Tek iyi olduğu konu işletim sistemi.
Onun içinde 130k vermeye gerek yok.
50 binlik iPhone da aynı işi yapiyor.

kirinle dimensity 9500 denk mi tutuluyor bana mı öyle geldi

Huawei ambargo yemeden önce inanılmazdı ambargo olmasa appleı yiyebilirdi mate 20 pro var hala taş gibi telefon.

Son düzenleme:
herşeyde yada birşeyde bariz en iyi olmasına gerek yok genel olarak bakıldığında en iyi telefon ,ben burada iphone savunuculuğu yapmıyorum demek istediğim şey sizin iyi diye sayacağınız şeylerin sadece kağıt üstünde kalması ha 15 saat pil ömrü ha 12 saat pil ömrü sen vivosuyla bununla mutlu olan kişi gördün . her neyse lafın özü herhangi bir telefona bu kadar para gömme akıl karı değil ,bir android telefona bu paraları gömmeyede başka şeyler denir ama onu tabi söylemeyeyim

Huawei ambargo yemeden önce inanılmazdı ambargo olmasa apple ı yerdi her türlü mate 20 pro var hala taş gibi telefon.
yiyemezdi belki yaşınız yetmiyor olabilir diye söyleyeyim peçete denilince akla selpak geliyorya telefonda da bu iphonedur , bizim gibi yada hindistan gibi paki gibi ülkeler hariç android kullanan adam yok tamam kardeşim senin vivon 1500x zoom atıyor ayın karanlık yüzünü çekiyor eyvallah

VİVO ve 75 bin tl garip şu paraları harcamayı göze alıpta gidip vivo alanda ne bileyim aklını sorgularım

bu kadara yazmamın sebebi bunu alan adamın ensesine şaplağı koyarlar size güvenip alan olursa diye diyorum

herşeyde yada birşeyde bariz en iyi olmasına gerek yok genel olarak bakıldığında en iyi telefon ,ben burada iphone savunuculuğu yapmıyorum demek istediğim şey sizin iyi diye sayacağınız şeylerin sadece kağıt üstünde kalması ha 15 saat pil ömrü ha 12 saat pil ömrü sen vivosuyla bununla mutlu olan kişi gördün . her neyse lafın özü herhangi bir telefona bu kadar para gömme akıl karı değil ,bir android telefona bu paraları gömmeyede başka şeyler denir ama onu tabi söylemeyeyim
Şu konu da bir anlaşalım hocam.
Ben de 50 bin ve üstü bir telefona vermeyi mantıksız buluyorum.
Hayatımda bir telefona 50 bin ve üstü vermedim.
Ama bir telefona 50'yi geçtim 100k vereceksem o telefonda bir şeyin en iyi olmasını beklerim.
Vivo'da bunu kamerada yapıyor.
Vivo x100ultra kullanıyordum sattım ip Air ve s24+ aldım. Google pixel ve nubia z60 dahi kullandım. Yani tecrübelerime dayanarak cümleler konuşuyorum. Kağıt üzerinden özellik bakarak veya YouTube incelemesi izleyerek yorum yapmıyorum.
Benim lafım Xiaomi, Samsung ve Apple üçgeninde telefon kullanıp vivoyu kağıt üstünden eleştirenlere.

415295.webp

ama kankam bak adam paragraf yazmış vivo türevleri en iyiiymiş tüh yaaaaw
Oku oku sana Bir paragraf daha yazdım.
Daha da yazarım sıkıntı yok :LOL::kekw:

bimdeki kasiyerlerin yuzde 90 nında var 17 pro max sorsan geçinemiyoruz açız
iPhone alınca insanlar kendilerini zengin sanıyor. Oysaki zengin adam gidipde bir telefona 130k vermez. Paramı nasıl katlarım nasıl daha çok buyutebilirim der.

Şu konu da bir anlaşalım hocam.
Ben de 50 bin ve üstü bir telefona vermeyi mantıksız buluyorum.
Hayatımda bir telefona 50 bin ve üstü vermedim.
Ama bir telefona 50'yi geçtim 100k vereceksem o telefonda bir şeyin en iyi olmasını beklerim.
Vivo'da bunu kamerada yapıyor.
Vivo x100ultra kullanıyordum sattım ip Air ve s24+ aldım. Google pixel ve nubia z60 dahi kullandım. Yani tecrübelerime dayanarak cümleler konuşuyorum. Kağıt üzerinden özellik bakarak veya YouTube incelemesi izleyerek yorum yapmıyorum.
Benim lafım Xiaomi, Samsung ve Apple üçgeninde telefon kullanıp vivoyu kağıt üstünden eleştirenlere.

Alıntıyı görüntüle
hocam bu kadar fotoya dikkat ediyor kameraya önem veriyorsam giderim kamera alırım bildiğimiz gercek kamera niye 3 4 tane tel degistirip macera arıyayımki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,435
Üyeler
200,932
Son üye
Acephalous

Geri