Üniversiteye Hangi Araçla Gidilir

1786218301718.webp

1786218440311.webp

Ne kadar komik bir soru sorduğunun farkında mısın dostum

vw taigo 1.0 tsi dsg 116ps 60km
bmw f30 320dxdrive mavi 150 200km

dostlar taigo zaten bizim evin araci üni haftada 4 gün olsa beylikduzu beyazit arasi git gel e5 trafigi 80km sizce hangi aracla gitmek mantikli biri mantik biri ask isi taigoyu satip f30u aliriz zaten ama f30da ocagimiza incir agaci dikermi bilmiyorum eqe de var ama onun müsaitligi yok ya babamda ya abimde bilmiyorum kız faktörüde var seytan diyor f30 al sizce ne yapilir
C hiçbiri. Egea reis candır :d

Kız faktörü için sana masraf çıkaracak bir modeli alsam mı diye sorduğun için.
kizlarla alakasi yok dostum var fakat 1. planda degil onemli olan sürüş zevki ve dizel sevmem ama acabilecegi potansiyel mafraslar ve beni yari yolda birakmasindan korktugum icin konuyu actim

kizlarla alakasi yok dostum var fakat 1. planda degil onemli olan sürüş zevki ve dizel sevmem ama acabilecegi potansiyel mafraslar ve beni yari yolda birakmasindan korktugum icin konuyu actim
Planda olması bile benim dediğim cümleyi yanlış yapmıyor. Evet güzel gözüküyor, evet ben de seviyorum ama maaşı olmayan birisi olarak o arabaya binmen mantıklı mı? Bunu düşün. Arabanın olur da üst motoru için bir iş çıkarsa, ağır bakımı sana denk gelirse cebinden 6 haneli paralar çıkaracağının farkında mısın? Bunların farkındaysan ve öderiz yaa diyorsan istediğin arabayı al, sen bilirsin. Temiz araba olacak olsa bile her zaman risk söz konusu. Kimse sana 10 yıldan yaşlı bir araba için mekanik konusunda garanti veremez, zaten kendin de inanmamalısın. Bizim eski e60'ımız da sözde motor mekanik temizdi ama bir parçasında sıkıntısı oldu diye zincirleme şekilde 300 bin liralık olduk. e90 vardı onun bile bakım zımbırtıları 50 bin liralık ediyor adamı. Bunların altından "okuyan birisi" olarak kalkabileceksen al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,408
Üyeler
200,926
Son üye
PALA16

Geri