PC İçin Kulaklık Önerisi

Reaksiyon skoru
71
pc için kulaklık önerisi bütçe 3k ıyun vs için istiyorum bassları iyi olursa müq olur şarkı falanda dinliyorum

benim kullandığım ve mikrofon yalıtıp ve oyun performansından memnun olduğum bi kulaklık: https://amzn.eu/d/01Y9ywhg

normalde 3k bandında bir kulaklık indirimle 2kda şu an xbox edition yazdığına bakma sadece rengi değişiyor bendekide playstation editiondu ama ocde rahatça kullanabiliyorum emin olmazsan sor yapay zekaya merak ettiğim başka bi ayrıntı varsa yazabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

adam 3k demiş kanka. sen atınca indirime falan girdi sandım ben alacaktım şimdi

benim kullandığım ve mikrofon yalıtıp ve oyun performansından memnun olduğum bi kulaklık: https://amzn.eu/d/01Y9ywhg

normalde 3k bandında bir kulaklık indirimle 2kda şu an xbox edition yazdığına bakma sadece rengi değişiyor bendekide playstation editiondu ama ocde rahatça kullanabiliyorum emin olmazsan sor yapay zekaya merak ettiğim başka bi ayrıntı varsa yazabilirsin.

aaa çok pardon benim hatam

Bassları güzel olan bir oyuncu kulaklığı yok maalesef.

Hocam bunda aklıma takılan olay 3.5mm olayı bnde hoparlör vr şuan o takılı USB li bişey Almam lazm Xbox edition olanlarda 2li çıkış kablosu içinden de cikmiyo normal olanlarda 2li çıkış kablosu çıkıyor ondan dolayı ayrı bi tanede ses kartı almam lazm bazilarinin yorumlarına baktığımda ses kartının performansını beğenmemisler kafam çok karışık ondan dolayı

Bassları güzel olan bir oyuncu kulaklığı yok maalesef.
Ya aslında suanki kullandığım kulaklıktan çok memnunum gamepower mei kullaniyorum bassları aşırı iyi ama kablosu falan yıprandı temassizlik yapıyor

bazilarinin yorumlarına baktığımda ses kartının performansını beğenmemisler
çok iyi yere parmak bastın ustam. benim bilgisayarımın ana kartı iyi olduğu için -dolayısıyla ses kartıda iyi- kukaklıkta iyi bir ses performansı alıyorum fakat eğer senin pcnin ses kartı kötüyse kötü bi ses performansı alırsın. kusura bakma bu olayı tamamen unutmuşum.

veya yanına ek bir dongle DAC alıp çözebilirsin olayı

çok iyi yere parmak bastın ustam. benim bilgisayarımın ana kartı iyi olduğu için -dolayısıyla ses kartıda iyi- kukaklıkta iyi bir ses performansı alıyorum fakat eğer senin pcnin ses kartı kötüyse kötü bi ses performansı alırsın. kusura bakma bu olayı tamamen unutmuşum.

veya yanına ek bir dongle DAC alıp çözebilirsin olayı
Aynn hocam şuan bnm o portta 2+1 hoparlör vr mecburen almam lazm

Geri