Çözüldü✓ 7500x3d İçin Anakart

abi heer konuda 9070xt gigabyte alınmaz diyon aklıma öyle kazındın artık
Evet cidden alınmaz o kadar soğutma bloguna karşın 90 derece hotspot mu olur ya asus prime var daha ince o bile daha iyi

Evet cidden alınmaz o kadar soğutma bloguna karşın 90 derece hotspot mu olur ya asus prime var daha ince o bile daha iyi
masallahh 9060da alacağım yakın zamanda 9060da öyle değil demiştin abi

masallahh 9060da alacağım yakın zamanda 9060da öyle değil demiştin abi
Yok 9070xt hariç alınır, ben de kullandım 9070 gigabyte iyiydi mesela, hatta abime de 9060xt Gigabyte almıştık

wifi 5 adaptörler ile bi örnek vereyim. Şu adaptörü kullandım . Ki, en kalitelilerinden.
1000 mbps ,fiberde ,500ü anca görebildi.
Şayet wifi ile bağlanacaksanız ve int. hızınız yüksekse,bilginiz olsun.

wifi 5 adaptörler ile bi örnek vereyim. Şu adaptörü kullandım . Ki, en kalitelilerinden.
1000 mbps ,fiberde ,500ü anca görebildi.
Şayet wifi ile bağlanacaksanız ve int. hızınız yüksekse,bilginiz olsun.
hocam sapphire pulse b850mwifi aldım yorumunuz üzerine teşekkürler

2 ram slot anakrtlar nedense ,gözüme çelimsiz görünüyor.
Ayrıca piasada satılan ucuz adaptörler , wifi 5. Sapphirede wifi 6 var
ddr5de zaten 4 slot doldurma şansın yok açılması için dua filan etmen gerekli ve wifi 5 400mbps verebiliyor trin %98 in gigafiberi yok 100mbps veya altı wifi 6,7 filan çokta bir olayı yok

Wifi adaptörlerinden uzak durun arkadaşlar, ihtiyacı olan aşağıdaki ürün ve muadillerine baksın derim. Bluetooth özelliği de mevcut. 1000mbit internetim var, modem uzak va arada duvar olmasına rağmen 300 ila 450mbit arası hızlarda çalışıyor.

Her halukarda en az wifi 6 olmalı,internet hızı ne olursa olsun ,bence.Adaptörün veya anakrttaki modülün çekim gücü artıyor.
Bende wifi 6 adaptör var. 500 fiber internette 485 çekiyor.Arada kapı olmasına rağmen.Ucuz bi şey alsaydık bu değerleri yakalayamazdım.Bi tane eskiden kalma wifi 4 var .150 ancak çekti.

Dünyanın en çirkin anakartı gigabyte b850m forcedir.İstediği kadar iyi olsun kasama sokmam.Hiçbir şekilde o rengi kombinleyemiyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,729
Üyeler
201,014
Son üye
apalutcaifiuk

Geri