Yardım Dual Monitör Alınır mı?

bedirha.n

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
14000
Dual monitör Alınır mı? sizce bu konudan iyi anlayanlar ben dual moniör almak istiyorum cogunlukla film izleyen biriyim ve 4k yi o yuzden istiyorum ama fhd yi de arada bi cok cs oynamak istiyorum onda kullanmak icin 330hz cok iyi oluyor zaten 4.3 kullaniyorum cs de o yuzden fhd goruntusu onemli değil
Almayi dusundugum modeller sunlar butcem max 14k

Bunda lg nano ips panel olmasi cok ilgimi cekti

https://ty.gl/2aasj1a42nb7a (GAMEPOWER KAZE DUAL)
buda fiyat olarak iyi gördüm hemde innolux panel kullanması iyi oldugunu dusundurdu

Aklimda baska modeller varda onlar cok zamlandi gigabyte g27u felan dusunuyordum ama vazgectim dusuncemle fazeonu alacağım apo abinin yaptigi incelemeden sonra daha da mantikli geldi
Yardimci olursaniz sevinirim sizce Alınır mı?

Alınır da Fazeon ve Gamepower gibi fason Çin malı ürünleri önermem daha kaliteli modellere yönel monitörün belli bir süre sonra durup dururken elinde kalmaması için

O zaman hiç almamak daha mantıklı.

Dual monitör Alınır mı? sizce bu konudan iyi anlayanlar ben dual moniör almak istiyorum cogunlukla film izleyen biriyim ve 4k yi o yuzden istiyorum ama fhd yi de arada bi cok cs oynamak istiyorum onda kullanmak icin 330hz cok iyi oluyor zaten 4.3 kullaniyorum cs de o yuzden fhd goruntusu onemli değil
Almayi dusundugum modeller sunlar butcem max 14k

Bunda lg nano ips panel olmasi cok ilgimi cekti

https://ty.gl/2aasj1a42nb7a (GAMEPOWER KAZE DUAL)
buda fiyat olarak iyi gördüm hemde innolux panel kullanması iyi oldugunu dusundurdu

Aklimda baska modeller varda onlar cok zamlandi gigabyte g27u felan dusunuyordum ama vazgectim dusuncemle fazeonu alacağım apo abinin yaptigi incelemeden sonra daha da mantikli geldi
Yardimci olursaniz sevinirim sizce Alınır mı?
bende almayi düşünüyorum ve fazeon modelde lg panel kullanılıyor renk değerleride güzel gibi donanım arşivin kanalında incelemesi var zaten büyük ihtimal fazeon modeli alacağım.

Alınır da Fazeon ve Gamepower gibi fason Çin malı ürünleri önermem daha kaliteli modellere yönel monitörün belli bir süre sonra durup dururken elinde kalmaması için
Hocam dediğin doğruda yani lg panellerinin panel ureticisi olarak en iyilere girdiğini gördüm de ondan dolayı lg panelinin sorun cikarcagini dusunmuyodum ilerde olu piksel felan olacağini dusunmuyorum olabilirmi olursada 3 yil iade hakki var 1 tane olu piksel bile ciksa diye biliyorum yada ben yanlis biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,055
Üyeler
201,115
Son üye
İNDİRİMKAPLANI

Geri