Agronomist
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 786
Evet menteşeliBence o çekmece değil kablo saklama yeri gibi duruyor menteşeli sistem
Giriyor fakat alttan sıkışıyor delmem lazım.En küçük ayarda şuraya giriyor mu?
Takılabileceği son haline kadar sıkıştırıp oraya sokmayı denedin miGiriyor fakat alttan sıkışıyor delmem lazım.
Denedim olmuyor hocamTakılabileceği son haline kadar sıkıştırıp oraya sokmayı denedin mi
Anladım, oraya sığıyorsa normalde yapılabilmesi lazım ama masa tablası bendekinden kalın sanırımDenedim olmuyor hocam
Son hali böyle.Anladım, oraya sığıyorsa normalde yapılabilmesi lazım ama masa tablası bendekinden kalın sanırım
Güzel duruyor sağlam olduysa hayırlı olsun diyelimAlttan kablo kanalını delip vidaladım oldu teşekkür ederim destekleriniz için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Son hali böyle.
Sağlam ama sadece sorun şu deliği tam ortaya açmıştım şimdi masa duvara dayalı monitör biraz sağda kaldı onu ayarlamam lazım en kötü böyle devam alışacağım teşekkür ederim.Güzel duruyor sağlam olduysa hayırlı olsun diyelim
Acemilikten tam ortaya koydum senin görselde ki gibi sola delip koymam lazımdı.Güzel duruyor sağlam olduysa hayırlı olsun diyelim
arka çekmecenin tam kapanmaması ile bir sıkıntı olmazsa arka çekmece içine sabitleyebilirsin.Yeni masa alacağım kesinde ne zaman olacağı kesin değildi bende indirimde f80 aldım masa bugün geldi fakat masanın yüzey kalınlığından ötürü takılmıyor en son kademeye alıyorum yine de oturmuyor sığmıyor bunun alternatif bir çözümü var mı ?
Hallettim hocam delerek.arka çekmecenin tam kapanmaması ile bir sıkıntı olmazsa arka çekmece içine sabitleyebilirsin.