NZXT N7 B850 Atx Am5 Anakart Alinir mi 8999 TL Sistemi Yükseltiyorum?

Ya sen ne anlatıyorsun gözünü seveyim bisey bildigin yok konusma bari ya paragraf yazmıs bir de. Kaç senenin olayı düzeleli yıllar oldu. Muhtemelen senin yaşından fazla senedir anakart üreten firma çözemedi mi bu isi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gayet alınır temeli olan asrockda zamanında sorunlar oldu ancak suan tertemiz.
Düzeleli yıllar mı oldu 🤣🤣🤣 daha gecen kasımda anca düzeldi deniliyordu şubat ayında arkadaşım islemcisini garantiden yeniletti :)
Sizin gibi internetten 2-3 metin okuyunca her seyi bildiğini sananlara bitiyorum.

Düzeleli yıllar mı oldu 🤣🤣🤣 daha gecen kasımda anca düzeldi deniliyordu şubat ayında arkadaşım islemcisini garantiden yeniletti :)
Sizin gibi internetten 2-3 metin okuyunca her seyi bildiğini sananlara bitiyorum.
Sen cok biliyorsun ya pardon bizim essekliğimiz. Mübalağaya basvurdum senin gibi sana göre mangal ya asrocklar.
1 Seneden daha önce ilk fix i attılar zaten büyük ölçüde azaldı o fixte bu sene bası da attıkları son fix ile tamamen bitirdiler. Ha gidip piyasa arastırması yap bakalım fixlenmis mi fixlenmemis mi? Arkadaslarınla yapıyorsan piyasa arastırmasını bir dahaki mesajını dikkate bile almayacagım.

Sen cok biliyorsun ya pardon bizim essekliğimiz. Mübalağaya basvurdum senin gibi sana göre mangal ya asrocklar.
1 Seneden daha önce ilk fix i attılar zaten büyük ölçüde azaldı o fixte bu sene bası da attıkları son fix ile tamamen bitirdiler. Ha gidip piyasa arastırması yap bakalım fixlenmis mi fixlenmemis mi? Arkadaslarınla yapıyorsan piyasa arastırmasını bir dahaki mesajını dikkate bile almayacagım.
Bilader sen ne anlatıyon max tecrüben forumda insanlara verdiğin tavsiye bios pilini cıkarın takın.
200w 220w lara cıkıp cpu deniyoruz ayar yapıyoruz asrockta yap bakalım kağıt üzerinde özellikleri okuyup 2 konu inceleyip yorumlamaya benziyor mu

Alınır şuanda en mantıklı anakart bu fiyat bandındaki

Bilader sen ne anlatıyon max tecrüben forumda insanlara verdiğin tavsiye bios pilini cıkarın takın.
200w 220w lara cıkıp cpu deniyoruz ayar yapıyoruz asrockta yap bakalım kağıt üzerinde özellikleri okuyup 2 konu inceleyip yorumlamaya benziyor mu
Ya sen kimsin de benim bilgimi sorguluyosun herkes sen mi forumda yasayacak kudurma fazla. 200 e cıkarıyomusta cpu deniyomus vaaay oha oc ye bak. Hayatında gormedigin kadar pcyi duzelttim simdiye kadar gelmis bir de benle dalga geciyor. Bilgin olmadan bulasma konulara fazla. Bozuk dedigin asrock mobolarla ayda 5 pc topluyorum millete bir tanesi daha gelip yaktı islemcimi demedi. Vızlama.

Geri