MSI MB B850 Gamıng Pro Vs MSI MB B850 Gamıng Plus

Leardes

80+
Reaksiyon skoru
6
biliyorum neredeyse butun ozellikleri ayni ama amazondan baktigimda b850 gaming pro nun sadece 1 degerlendirme aldigini gordum digerine klasla benim bilmedigim absurt bir fark mi var aralarinda

Var fark var Plus daha iyi

Her ikiside 6 gerçek faz Hibrid ile 12 faza çıkarılmış Ama pro nun mosfetleri perf. ve kalite olarak DRMos ,daha ileri seviye.Plusun en düşük seviye, Ayrık mosfetler.plusun wifi 6, Pro nun bi üst sev,ye wifi 6E. Bi de ,işin komik yanı ,plusu daha pahalı satıyorlar.

Ufak bir araştırmayla bulabiliyorsun Zaten Plus daha iyi

Açıklamyacağım bile

Ama aralarında fiyat farkı çoksa pro al geç
kral acikla da bir de senden dinleyelim adam teknik konusuyor burda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Düzeltiyorum PLUS WİFİ 7 imiş. Ama WİFİ 6e de ,wifi 7 yi aratmaz.. 6e ,2500 Mbps fiberE kadar rahatça iş görür. Bizde şu an, max 1000 MBPS fiber olduğunu düşünürsek.
Pro nun ,DRMOS mosfetlerini kendi sitesi de özellkle yazıyor. Bakabilirsiniz.
wifiye ihtiyacım yok zaten işin süsü orası

kral acikla da bir de senden dinleyelim adam teknik konusuyor burda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

wifiye ihtiyacım yok zaten işin süsü orası
Gpu Pcı 5 var Wifi 7 5G lan
M2 slotu daha fazla
daha iyi Soğutma

O kadar Yani performans etkileycek şeyler deil

Plusun tek alınması için sebep Gpu Pcıe 5 desteklemesi o kadar

Bi anakrtta en önemli hususlardan başta geleni, işlemci beslemesi dediğimiz VRM yapısı Bununda baş bileşenleri , mosfetlerdir . En üst anakrt larda en üst seviye mosfetler, bu yüzden kullanılır .Ayrık mosfetler giriş seviyesi anakartlarda olur.Güçlü işlemciler alınırken pahalı ve güçlü işlemcilere yönelinmesi ,bu VRM/Mosfet yapısında yatıyor.

RTX 5090 gibi dünyanın en hızlı e.kartında bile , PCI E ,4.0 VE 5.0 farkı yok denecek kadar veya bir kaç fps. Aşağıya bıraktığım ,dünyanın sayılı sitelerinden gamersnexus dur.PCI E. 3.0 bile peşlerinde.

Depolama derseniz o farkeder.Ama zaten her iki anakartta pcı express 5.0.

Karar size kalmış.

GIGABYTE B850M AORUS ELITE WIFI6E ICE almakta karar kildim herkese tskrler vay enai demek isteyenler buyrun misafirim olun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,234,203
Üyeler
201,436
Son üye
RomanMccabe
Geri