🔥İndirim Migros Coca Cola Litresi 12tl

Siparişi teslim aldım bir saat önce moneyler gelmedi süresi mi var bilgisi olan var mı

Siparişi teslim aldım bir saat önce moneyler gelmedi süresi mi var bilgisi olan var mı
İki gün içinde yüklenir diyor kampanyanın açıklamasında ama bana siparişi teslim aldıktan 2-3 saat sonra yüklendi. Biraz daha bekleyin üstat yüklenir, sistemde sipariş teslim edildi olarak gözüküyor mu?

Şuraya BOYKOT yazayım da hem vicdanım hemde kendileri de benim gibi BOYKOT edenler görsün yalnız değiller.
Etmeyen, gereksiz yorum yapmasın sizleri alakadar etmiyor, engelleyin geçin.
Bide boykot yazanlar almazsa stok bitmezdi diye nefislerini kandırıyorlar. Çok takılma :D Tarih bilmezler, bir şey bilmezler. Biz bize yeteriz Elhamdülillah.

Cocacola, pepsi içmeyin. Yahudiye para vermeyin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Herkesi kendin gibi sanma
emin miyiz
1786308124329.webp

Cocacola, pepsi içmeyin. Yahudiye para vermeyin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Herkesi kendin gibi sanma
Elindeki cihazın ya sahibi ya ortağı israil. Kullandığın teknolojik aletleri at kullanma bir daha 1 damla gururun varsa israile para kazandırma! Bu gönderiye niye tıkladın kola görünce canın mı çekti? Merak etme senin gibi boykutçular hepsini aldı sana da kalmadı bize de. Aç gözlüler 😅

Tam olarak öyle değilmiş hocam, kendi fabrikalarında üretim yapılıyormuş.
Sarıyer, oğuz gıda'nın markası. Boykotçuların el üstünde tutup ünlü ettiği bir marka oldu. Ama arka planda boykot ettiğiniz markaların ürünlerini üretmişler. Kendileri büyük bir içecek üreticisi zaten, kendi fabrikalarında pepsi'nin markalarını fason üretebiliyorlar. Etiket okumalarına dikkat ederseniz bu işgüzarların numaralarına düşmezsiniz hocam :D

Mesela bu iki ürünü örnek verebilirim, ürün bilgisi kısmında İşletme Numaraları kısmına bakarsanız Oğuz Gıda'nın işletme kayıt numarasını görebilirsiniz. Bim'den aldığım Pepsi ürününde o kayıt numarasını göremedim. Şok kendi sitesinde ki ürünlerde onların numarasını belirtmiş. Farklı marketlerin partilerini farklı fabrikalar üretiyor olabilir. Belki üretimi durdurmuşlardır bilemem ama Şok'un sitesinde güncel işletme bilgisinde hala isim yazıyor. İşin aslı bu, doğrusunu öğrenin diye açıklamak istedim:)

1786311960751.webp

Son düzenleme:
cocacola nın 1 litreleri 2.5 a göre dahamı asitli banamı öyle geliyor anlamadım

Geri