İki gün içinde yüklenir diyor kampanyanın açıklamasında ama bana siparişi teslim aldıktan 2-3 saat sonra yüklendi. Biraz daha bekleyin üstat yüklenir, sistemde sipariş teslim edildi olarak gözüküyor mu?Siparişi teslim aldım bir saat önce moneyler gelmedi süresi mi var bilgisi olan var mı
Boykot diyenler almazsa stok bitmezdiBir de millet boykot moykot diyor boykot varsa nasıl stok tükettiler. Boykotcular hepsini almış ben size diyim.![]()
Bide boykot yazanlar almazsa stok bitmezdi diye nefislerini kandırıyorlar. Çok takılmaŞuraya BOYKOT yazayım da hem vicdanım hemde kendileri de benim gibi BOYKOT edenler görsün yalnız değiller.
Etmeyen, gereksiz yorum yapmasın sizleri alakadar etmiyor, engelleyin geçin.
O kadar doğru ki, beleş olsa israilli karı/koca bile alırlarBoykot diyenler almazsa stok bitmezdi![]()
Herkesi kendin gibi sanmaO kadar doğru ki, beleş olsa israilli karı/koca bile alırlar![]()
emin miyizCocacola, pepsi içmeyin. Yahudiye para vermeyin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Herkesi kendin gibi sanma
2.5 litre suya CO2 basıp birkaç gram kimyasal ekliyorlar ne maliyeti olabilir kiBi ara Şok marketlerde Sariyer Kola 1 Litresi 15 liradan satılıyodu isteseler bu fiyatlara satarlar 10 lira maliyeti yoktur şunun
Elindeki cihazın ya sahibi ya ortağı israil. Kullandığın teknolojik aletleri at kullanma bir daha 1 damla gururun varsa israile para kazandırma! Bu gönderiye niye tıkladın kola görünce canın mı çekti? Merak etme senin gibi boykutçular hepsini aldı sana da kalmadı bize de. Aç gözlülerCocacola, pepsi içmeyin. Yahudiye para vermeyin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Herkesi kendin gibi sanma
Sarıyer, oğuz gıda'nın markası. Boykotçuların el üstünde tutup ünlü ettiği bir marka oldu. Ama arka planda boykot ettiğiniz markaların ürünlerini üretmişler. Kendileri büyük bir içecek üreticisi zaten, kendi fabrikalarında pepsi'nin markalarını fason üretebiliyorlar. Etiket okumalarına dikkat ederseniz bu işgüzarların numaralarına düşmezsiniz hocamTam olarak öyle değilmiş hocam, kendi fabrikalarında üretim yapılıyormuş.