1-1.3 Milyona Araba Önerisi?

Sorunsuz sıkıntısız bu bütçede
Egea 1.6 urban ya da olabilirse lounge
honda cityde olabilir.Bunlarin temiz örnekleri bu bütçede bulunur.Ek olarak araç konusunda and metin kanalında her yayın bu tarz bütçe sorusu geliyor.Oraya da bakabilirsiniz

İLK ARABAM OLACAK
Arkadaşlar sizce bayilerdeki kampanyalı olan arabalara yönelik ufak bir krediyle sıfır araba almak mı? ( İ20, opel, Citroen elektrikli )
Veya
İ20 1.4 MPI
Bayon 1.4 MPI
Megane 1.3 TCE
Clio 1.0 TCE veya 1.3 TCE gibi seçeneklerden birine yönelmek mi?
Küçük bir yerde öğretmenlik yapıyorum 27 yaşındayım yilda maksimum 5 kere uzun yol yaparım. Çalıştığım okul bana 10 dk yürüme mesafesinde bu tarz sebeplerden dolayı dizel bakmıyorum. Son olarak otomatik araç düşünüyorum. Fikirlerinize açığım.
i20 neden bu kadar fiyat ediyor hala anlamış değilim, cam tavanı var tipi güzel otomatik diye bir araba neden bu kadar seviliyor aşırı derecede konforsuz bir araba seçenekler arasından en mantıklısı bende 1.3 tce megan

i20 neden bu kadar fiyat ediyor hala anlamış değilim, cam tavanı var tipi güzel otomatik diye bir araba neden bu kadar seviliyor aşırı derecede konforsuz bir araba seçenekler arasından en mantıklısı bende 1.3 tce megan
kendin cevap vermişsin cam tavan vs opisyonu ve ya çeşitliliği var diye seviyor konforu herkes ikinci plana atıyor ve ya yol sokaktan yani kısaca alt yapı kötü diye konforsuz oldugunu düşünüyor olabilirler

Yılda maksimum o kadarsa zaten düşük kilometreli hatta garantili bilr oluyo bazıları. Her motprda bi sıkıntı var diyolar dinlrmrk lazım ama pekte herşeye takılmayın derim binenler biniyor sonuöta
Milleti pek takmiyorum birkaç modelde kesinlestirdim sonuçta her şeyin bir kusuru var bir de ucuz araba bunlar elbet sorun çıkacak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İ20 aslında kötü araba değil yollarda yüksek hız yapmaya zaten müsade edilmiyor. İ20'de sevmediğim tek nokta piyasasinin yüksek olması. Boş paket 2020+ 1.4 mpı i20 1.27 civarına koyan var.

Milleti pek takmiyorum birkaç modelde kesinlestirdim sonuçta her şeyin bir kusuru var bir de ucuz araba bunlar elbet sorun çıkacak

İ20 aslında kötü araba değil yollarda yüksek hız yapmaya zaten müsade edilmiyor. İ20'de sevmediğim tek nokta piyasasinin yüksek olması. Boş paket 2020+ 1.4 mpı i20 1.27 civarına koyan var.
Zaman insanlar ve piyasa kötü hocam Allah kolaylık versin. Herkes alırken öldürüyor satarken şişiriyor maalesef

evet işte ablamsız bir piyasası var fiyat performans değil

Dost ilk araba her zaman parçası kolay alınacak ve kroniği çok olmayacak araç olmalı, yen, kullanan biri her ne kadar iyi sürdüğünü sansada yaptığı her km de aslında yeni birşeyler öğrenecek. Piyasada çok tanınan bir araç olarak bence en mantıklı seçenek megane.. Şimdiden hayırlı olsun.

Zaman insanlar ve piyasa kötü hocam Allah kolaylık versin. Herkes alırken öldürüyor satarken şişiriyor maalesef
Eyvallah teşekkür ederim. 20 gün içinde almam lazım hangisinin temizi ve uygunu denk gelirse onu alacam gibi duruyor. En azından saydığım araçların hepsi piyasa arabaları ve rahat bir alışverişi var. Antalya'da hangisini bulabilirsem olayına dönecek gibi

Dost ilk araba her zaman parçası kolay alınacak ve kroniği çok olmayacak araç olmalı, yen, kullanan biri her ne kadar iyi sürdüğünü sansada yaptığı her km de aslında yeni birşeyler öğrenecek. Piyasada çok tanınan bir araç olarak bence en mantıklı seçenek megane.. Şimdiden hayırlı olsun.
Eyvallah chat genelinde Megane 1.3 TCE çok övülüyor. Temizi denk gelirse neden olmasın.

1 milyonluk arabaya konforsuz diyenler ne yaşıyor arabada airmatic mi olsun masajlı koltuk mu olsun ne olsun arkadaşım? fiyatına göre bu oluyor işte. 1.3 tce veya egea alabilir konu sahibi hocamız. ayrıca ford focusunda benzinlileride tutuluyor hocam bütçenize uygun 2016-2017 otomatik, 2019-2020 manuel focus bulabilirsiniz.

1 milyonluk arabaya konforsuz diyenler ne yaşıyor arabada airmatic mi olsun masajlı koltuk mu olsun ne olsun arkadaşım? fiyatına göre bu oluyor işte. 1.3 tce veya egea alabilir konu sahibi hocamız. ayrıca ford focusunda benzinlileride tutuluyor hocam bütçenize uygun 2016-2017 otomatik, 2019-2020 manuel focus bulabilirsiniz.
rezil taş gibi süspansiyonlar, kötü iç mekan kalitesi. egea aynı fiyata çok daha iyi süspansiyonları var.

Megane kötü bir araba değil eksikleri var eyvallah ancak kötü bir araba değil ben çoğu anlamda beğeniyorum. Egea parasinin hakkını veriyor ama dizel bana yaramaz egeayi kafadan siliyorum o yüzden.

rezil taş gibi süspansiyonlar, kötü iç mekan kalitesi. egea aynı fiyata çok daha iyi süspansiyonları var.

Geri