Yav zaten bunların saldırıları, pipet kullanmayın doğaya zararlı deyip, oligarkın yatıyla doğaya verdiği zararı görmezden gelmek gibi.
Çoğu malum partiye oy veriyor. Oy verdikleri malum parti Trump koltuğunda tutsun diye İsrail'e her konuda destek sağlıyor. Zaten para odaklı bir hükümet, içerde 2-3 filistin narası at, arkada gıda, silah, petrol, giysi her şeyi sat üzerine. Arada Twitter girip, Türkiye ile ilgili global haberlerin altına yazın. Filistinlilerin çoğu iki yüzlü diyor bize ve haklılar. Malum partililer ülke gündeminde CHP ve AKP tartışması seviyesinde kaldı siyaset sanıp herkese saldırmaya çalışıyor. Ettikleri hakaretin varoşluğu ile kalıyorlar.
Buraya gelip millete polisçilik oynamak dışında bir şey yapmazlar. Muhafazakarı da milliyetçisi de aynı. Şovenistler, sadece halkına baskı yaparlar, patronlar, zenginler ve siyasetçilere gıdım laf yapmazlar. Hepsi bir yere yanlayıp iş bulayım, o grupta yer alayım derdindeler.
Duyarlı falan da değiller, zenginlerin yer yer bazı kurumlara bağış yapıp ay canım tadında gönüllerini eyliyorlar. Bir kere bile bunlara taviz veren tiplere laf yapmaz, hatta onları sırf kendi düşünme yapılarına uyuyor diye desteklerler. Oportünistler tamamen. Duygularını tatmin ediyorlar, toplum azarlamasın diye taraflarını belli ediyorlar o kadar.
Neyse emin olun çoğu Türk firması bildiğiniz markalar da dolaylı yoldan bu şeye para akıtıyordur. Bilinçli veya bilinçsiz, asıl bu olaylara karşı durmak istiyorsanız siyasi olarak tepki verin, sosyal medyada Amerikalılar (demoktratlar) son 3-4 ayda inanılmaz iyi bir Siyonizm nefreti yaydılar. Bir kere öyle bir şeyi başardığınızı bile sanmıyorum. Amerika yine kendi içindeki siyonist sorunu kendi çözecek, elbette para için başka görüşleri destekler siyaset. Ama sen de bunu kendi çıkarına kullanabilirsin, aman canım benim adamım giderse ülke elden gidecek diyordunuz bakın Apoyu dışarı çıkaracakları duruma soktunuz.
Siyasetçilerin hiçbiri sizin tarafınızda değil, onlar sizin çalışanlarınız ve onlara ayarı sizin vermeniz gerekiyor. Biz de parası, şapkası, ünü olana gereksiz bir saygı duyma ve şükretme durumu var. Bu kafadan çıkılmadığı için de Arjantin ve Mısır gibiyiz.
O yüzden hiç utanmadan gelip düz vatandaşı zorbalamaya hakkınız yok.