🔥İndirim Migros Coca Cola Litresi 12tl

cocacola nın 1 litreleri 2.5 a göre dahamı asitli banamı öyle geliyor anlamadım
İçerikte bilmem de pratikte net öyle, 2.5 litreliği açıyorsun 2 gün sonra şerbet gibi oluyor 0 asit. Öyle olunca da içesi gelmiyor insanın, asla 2.5 litre almıyorum. 1 Her zaman en iyisi.

İçtiğin miktar kadar şişeyi bastırıp havayı tahliye et ve kola sınırı kapak hizasına yakın ulaştığında sıkıca kapat. Bu taktik ile gazı neredeyse kaçmaz.
O kadar uğraştığıma değmez hocam, 1 litre yetiyor bana :kekw:

Sarıyer, oğuz gıda'nın markası. Boykotçuların el üstünde tutup ünlü ettiği bir marka oldu. Ama arka planda boykot ettiğiniz markaların ürünlerini üretmişler. Kendileri büyük bir içecek üreticisi zaten, kendi fabrikalarında pepsi'nin markalarını fason üretebiliyorlar. Etiket okumalarına dikkat ederseniz bu işgüzarların numaralarına düşmezsiniz hocam :D

Mesela bu iki ürünü örnek verebilirim, ürün bilgisi kısmında İşletme Numaraları kısmına bakarsanız Oğuz Gıda'nın işletme kayıt numarasını görebilirsiniz. Bim'den aldığım Pepsi ürününde o kayıt numarasını göremedim. Şok kendi sitesinde ki ürünlerde onların numarasını belirtmiş. Farklı marketlerin partilerini farklı fabrikalar üretiyor olabilir. Belki üretimi durdurmuşlardır bilemem ama Şok'un sitesinde güncel işletme bilgisinde hala isim yazıyor. İşin aslı bu, doğrusunu öğrenin diye açıklamak istedim:)

Alıntıyı görüntüle
Yav zaten bunların saldırıları, pipet kullanmayın doğaya zararlı deyip, oligarkın yatıyla doğaya verdiği zararı görmezden gelmek gibi.

Çoğu malum partiye oy veriyor. Oy verdikleri malum parti Trump koltuğunda tutsun diye İsrail'e her konuda destek sağlıyor. Zaten para odaklı bir hükümet, içerde 2-3 filistin narası at, arkada gıda, silah, petrol, giysi her şeyi sat üzerine. Arada Twitter girip, Türkiye ile ilgili global haberlerin altına yazın. Filistinlilerin çoğu iki yüzlü diyor bize ve haklılar. Malum partililer ülke gündeminde CHP ve AKP tartışması seviyesinde kaldı siyaset sanıp herkese saldırmaya çalışıyor. Ettikleri hakaretin varoşluğu ile kalıyorlar.

Buraya gelip millete polisçilik oynamak dışında bir şey yapmazlar. Muhafazakarı da milliyetçisi de aynı. Şovenistler, sadece halkına baskı yaparlar, patronlar, zenginler ve siyasetçilere gıdım laf yapmazlar. Hepsi bir yere yanlayıp iş bulayım, o grupta yer alayım derdindeler.

Duyarlı falan da değiller, zenginlerin yer yer bazı kurumlara bağış yapıp ay canım tadında gönüllerini eyliyorlar. Bir kere bile bunlara taviz veren tiplere laf yapmaz, hatta onları sırf kendi düşünme yapılarına uyuyor diye desteklerler. Oportünistler tamamen. Duygularını tatmin ediyorlar, toplum azarlamasın diye taraflarını belli ediyorlar o kadar.

Neyse emin olun çoğu Türk firması bildiğiniz markalar da dolaylı yoldan bu şeye para akıtıyordur. Bilinçli veya bilinçsiz, asıl bu olaylara karşı durmak istiyorsanız siyasi olarak tepki verin, sosyal medyada Amerikalılar (demoktratlar) son 3-4 ayda inanılmaz iyi bir Siyonizm nefreti yaydılar. Bir kere öyle bir şeyi başardığınızı bile sanmıyorum. Amerika yine kendi içindeki siyonist sorunu kendi çözecek, elbette para için başka görüşleri destekler siyaset. Ama sen de bunu kendi çıkarına kullanabilirsin, aman canım benim adamım giderse ülke elden gidecek diyordunuz bakın Apoyu dışarı çıkaracakları duruma soktunuz.

Siyasetçilerin hiçbiri sizin tarafınızda değil, onlar sizin çalışanlarınız ve onlara ayarı sizin vermeniz gerekiyor. Biz de parası, şapkası, ünü olana gereksiz bir saygı duyma ve şükretme durumu var. Bu kafadan çıkılmadığı için de Arjantin ve Mısır gibiyiz.

O yüzden hiç utanmadan gelip düz vatandaşı zorbalamaya hakkınız yok.

Son düzenleme:
Yav zaten bunların saldırıları, pipet kullanmayın doğaya zararlı deyip, oligarkın yatıyla doğaya verdiği zararı görmezden gelmek gibi.

Çoğu malum partiye oy veriyor. Oy verdikleri malum parti Trump beni koltuğunda tutsun diye İsrail'e her konuda destek sağlıyor. Zaten para odaklı bir hükümet, içerde 2-3 filistin narası at, arkada silah, yemek, petrol, giysi her şeyi sat üzerine.

Buraya gelip millete polisçilik oynamak dışında bir bok yapmazlar. Muhafazakarı da milliyetçisi de aynı bok. Şovenistler, sadece halkına baskı yaparlar, patronlar, zenginler ve siyasetçilere gıdım laf yapmazlar.

Duyarlı falan değiller, zenginlerin yer yer bazı kurumlara bağış yapıp ay canım tadında gönüllerini eyliyorlar. Bir kere bile bunlara taviz veren tiplere laf yapmaz, hatta onları sırf kendi düşünme yapılarına uyuyor diye desteklerler. Oportünistler tamamen.

Neyse emin olun çoğu Türk firması bildiğiniz markalar da dolaylı yoldan bu şeye para akıtıyordur. Bilinçli veya bilinçsiz, asıl bu olaylara karşı durmak istiyorsanız siyasi olarak tepki verin, sosyal medyada Amerikalılar (demoktratlar) son 3-4 ayda inanılmaz iyi bir Siyonizm nefreti yaydılar. Bir kere öyle bir şeyi başardığınızı bile sanmıyorum. Amerika yine kendi içindeki siyonist sorunu kendi çözecek, elbette para için başka görüşleri destekler siyaset. Ama sen de bunu kendi çıkarına kullanabilirsin, aman canım benim adamım giderse ülke elden gidecek diyordunuz bakın Apoyu dışarı çıkaracakları duruma soktunuz. O yüzden hiç utanmadan gelip düz vatandaşı zorbalamaya hakkınız yok.
Ben anlamam onlardan, isteyen istediğini boykot etsin hiç bir sorun yok. Ben işin aslı bu diye söyledim. :kekw:

boykot'u vatandaşa kitleyip , mersin limanından israile düzenli sevkiyat olması :)
Çok takmayın o yüzden.

Uygunsuz davranış
Elindeki cihazın ya sahibi ya ortağı israil. Kullandığın teknolojik aletleri at kullanma bir daha 1 damla gururun varsa israile para kazandırma! Bu gönderiye niye tıkladın kola görünce canın mı çekti? Merak etme senin gibi boykutçular hepsini aldı sana da kalmadı bize de. Aç gözlüler 😅
Lan çakal, sen neyin kafasını yaşıyorsun? Yahudinin kendisi senin kadar yahudiyi savunmuyor. Biraz insan olmayı öğren önce sonra konuş. Sen de aynı yahudiler gibi bir kan emici canavarsın. İç ne zıkkımı içiyorsan. Zalimler için yaşasın cehennem.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İçimizde yahudi aşığı, kripto, sabetaycı çok. Merak etme....
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çoğu malum partiye oy veriyor. Oy verdikleri malum parti Trump koltuğunda tutsun diye İsrail'e her konuda destek sağlıyor. Zaten para odaklı bir hükümet, içerde 2-3 filistin narası at, arkada gıda, silah, petrol, giysi her şeyi sat üzerine. Arada Twitter girip, Türkiye ile ilgili global haberlerin altına yazın. Filistinlilerin çoğu iki yüzlü diyor bize ve haklılar. Malum partililer ülke gündeminde CHP ve AKP tartışması seviyesinde kaldı siyaset sanıp herkese saldırmaya çalışıyor. Ettikleri hakaretin varoşluğu ile kalıyorlar.

Buraya gelip millete polisçilik oynamak dışında bir şey yapmazlar. Muhafazakarı da milliyetçisi de aynı. Şovenistler, sadece halkına baskı yaparlar, patronlar, zenginler ve siyasetçilere gıdım laf yapmazlar. Hepsi bir yere yanlayıp iş bulayım, o grupta yer alayım derdindeler.

Duyarlı falan da değiller, zenginlerin yer yer bazı kurumlara bağış yapıp ay canım tadında gönüllerini eyliyorlar. Bir kere bile bunlara taviz veren tiplere laf yapmaz, hatta onları sırf kendi düşünme yapılarına uyuyor diye desteklerler. Oportünistler tamamen. Duygularını tatmin ediyorlar, toplum azarlamasın diye taraflarını belli ediyorlar o kadar.

Neyse emin olun çoğu Türk firması bildiğiniz markalar da dolaylı yoldan bu şeye para akıtıyordur. Bilinçli veya bilinçsiz, asıl bu olaylara karşı durmak istiyorsanız siyasi olarak tepki verin, sosyal medyada Amerikalılar (demoktratlar) son 3-4 ayda inanılmaz iyi bir Siyonizm nefreti yaydılar. Bir kere öyle bir şeyi başardığınızı bile sanmıyorum. Amerika yine kendi içindeki siyonist sorunu kendi çözecek, elbette para için başka görüşleri destekler siyaset. Ama sen de bunu kendi çıkarına kullanabilirsin, aman canım benim adamım giderse ülke elden gidecek diyordunuz bakın Apoyu dışarı çıkaracakları duruma soktunuz.

Siyasetçilerin hiçbiri sizin tarafınızda değil, onlar sizin çalışanlarınız ve onlara ayarı sizin vermeniz gerekiyor. Biz de parası, şapkası, ünü olana gereksiz bir saygı duyma ve şükretme durumu var. Bu kafadan çıkılmadığı için de Arjantin ve Mısır gibiyiz.

O yüzden hiç utanmadan gelip düz vatandaşı zorbalamaya hakkınız yok.
Bu kadar palavrayı nasıl bir araya getirip de uydurabildin vallahi pes. Yazdılarının hepsi senin gibi sömürge zihinlilerin uydurmaları. İçimizdeki kriptolardan veya botlardan bir tanesi de sensin. Merak etme senden çok var. İnsanlıktan nasibini almadığın çok açık. Biraz vicdanın olsa bu kadar canavarca katlima yapan bu soysuzları savunmazdın.

Son düzenleme:
İçimizde yahudi aşığı
Aynen kral

Oku da bilgilen

kola israil boykot almayın sabah stok yenilenmiştir çekeyim dedim 1 tane kalmış

Coca cola bundan 2 yıl önce falan Türkiye pazarındaki kola formülünde satış fiyatında artış yapmamak için formül değişikliğine gittiği günden beri hiç almam. Cola zero içen varsa, aynı anda bir de Pepsi Max içsin ne demek istediğimi anlıycaktır. Ben o yüzden Pepsi'ciyim uzun bir süredir.

Migros Hemen ve Migros Sanal Markette Cola Zero 2.5 LT 3 al 2 iade ile 89,50 TL ye 3x2.5LT Kola alınıyor Litresi 12 Liraya geliyor başka indirimlerde var sakız vs vs inceleyebilirsiniz
Kola sandıydım bende zero ne yav kola demeyin şuna

Geri