🔥İndirim Ktc H25t7 200 Hz Monitör 3750 Lira!

Iyidir alınır

Daha dün 3950tl ye siparişini verdim hala kargoda bu fiyatın iadesini alabiliyormuyum yoksa iade edip tekrarmı satın almam gerekiyor?
Gelen urunu teslim almadan iadeye gonderebilirsin. Su anda bunun siparisini verirsin. Ya da musteri hizmetlerine yaz diyecegim de aradaki farki verirler mi biomiyorum.

Daha dün 3950tl ye siparişini verdim hala kargoda bu fiyatın iadesini alabiliyormuyum yoksa iade edip tekrarmı satın almam gerekiyor?
Maalesef iade edip tekrar alman gerekiyor

Keşke pivotta olsaydı. Yan monitor olarak kullanılır mı? Normalde 2k monitörüm var bu yanında sırıtır mı? Dikey kullanacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Premium üyesiysen aradaki farkı kupon olarak veriyorlar musteri hizmetlrrine baglan

Premium üyesiysen aradaki farkı kupon olarak veriyorlar musteri hizmetlrrine baglan
premiumun son günündeyim :D talep oluşturdum kupon olarak vericeklermiş. biraz zaman alır diyor ne kadar zaman alıyor bi bilginiz varmıdır acaba? premium bitmeden kargo bedava bir mousepad alayım :D

Keşke pivotta olsaydı. Yan monitor olarak kullanılır mı? Normalde 2k monitörüm var bu yanında sırıtır mı? Dikey kullanacağım.

3700'e pivot çok zor :D Ben KTC sevemedim bi ama yan monitör olarak rahat kullanırsın.

premiumun son günündeyim :D talep oluşturdum kupon olarak vericeklermiş. biraz zaman alır diyor ne kadar zaman alıyor bi bilginiz varmıdır acaba? premium bitmeden kargo bedava bir mousepad alayım :D
Kupon hemen tanımlanır ama kullanımı sipariş ulaştıktan 15gun sonra oluyor. İade edemeyecek durumda olunca aktif oluyor yani

Bugun gelir o bence
15 gün sonra hesabımda gözükecekmiş :/

Kupon hemen tanımlanır ama kullanımı sipariş ulaştıktan 15gun sonra oluyor. İade edemeyecek durumda olunca aktif oluyor yani
tam mesaj geldi üstüne siz yazdınız hepsiburadada çalışıyor olma ihtimaliniz varmı acaba :D ? bilgi için sağolun <3

200 tl için iadeye değmezdi gibi bir his vardı içimde kupon olarak gelsin yapacak bir şey yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,270
Üyeler
201,156
Son üye
potogren

Geri