Calypsoo
80+
- Reaksiyon skoru
- 143
Ktc h25t7 fhd 200 hz ips monitor 3750 liraya dustu.
Klasik indirimi.
Klasik indirimi.
Daha dün 3950tl ye siparişini verdim hala kargoda bu fiyatın iadesini alabiliyormuyum yoksa iade edip tekrarmı satın almam gerekiyor?Ktc h25t7 fhd 200 hz ips monitor 3750 liraya dustu.
Klasik indirimi.
Gelen urunu teslim almadan iadeye gonderebilirsin. Su anda bunun siparisini verirsin. Ya da musteri hizmetlerine yaz diyecegim de aradaki farki verirler mi biomiyorum.Daha dün 3950tl ye siparişini verdim hala kargoda bu fiyatın iadesini alabiliyormuyum yoksa iade edip tekrarmı satın almam gerekiyor?
Maalesef iade edip tekrar alman gerekiyorDaha dün 3950tl ye siparişini verdim hala kargoda bu fiyatın iadesini alabiliyormuyum yoksa iade edip tekrarmı satın almam gerekiyor?
Premium üyesiysen aradaki farkı kupon olarak veriyorlar musteri hizmetlrrine baglanDaha dün 3950tl ye siparişini verdim hala kargoda bu fiyatın iadesini alabiliyormuyum yoksa iade edip tekrarmı satın almam gerekiyor?
premiumun son günündeyimPremium üyesiysen aradaki farkı kupon olarak veriyorlar musteri hizmetlrrine baglan
Keşke pivotta olsaydı. Yan monitor olarak kullanılır mı? Normalde 2k monitörüm var bu yanında sırıtır mı? Dikey kullanacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Premium üyesiysen aradaki farkı kupon olarak veriyorlar musteri hizmetlrrine baglan
Bugun gelir o bencepremiumun son günündeyimtalep oluşturdum kupon olarak vericeklermiş. biraz zaman alır diyor ne kadar zaman alıyor bi bilginiz varmıdır acaba? premium bitmeden kargo bedava bir mousepad alayım
![]()
Kupon hemen tanımlanır ama kullanımı sipariş ulaştıktan 15gun sonra oluyor. İade edemeyecek durumda olunca aktif oluyor yanipremiumun son günündeyimtalep oluşturdum kupon olarak vericeklermiş. biraz zaman alır diyor ne kadar zaman alıyor bi bilginiz varmıdır acaba? premium bitmeden kargo bedava bir mousepad alayım
![]()
15 gün sonra hesabımda gözükecekmiş :/Bugun gelir o bence
tam mesaj geldi üstüne siz yazdınız hepsiburadada çalışıyor olma ihtimaliniz varmı acabaKupon hemen tanımlanır ama kullanımı sipariş ulaştıktan 15gun sonra oluyor. İade edemeyecek durumda olunca aktif oluyor yani