🔥İndirim Lenovo Legion Qd-OLED 27 İnç Monitör 240hz 18.950tl

Burn in garantisi yok yan gözle bile bakılmaz malının arkasında durmayan firma

Kendi sitesinde 300cd demiş valla onun yalancısıyım :D Yani aoc ve g5 yerine bunu alırım. Ama type-c portu, ve hoparlör yok. Bence 20k'lık monitör için önemli eksiler.
İmkansız IPS versiyonuna falan bakmışsındır
16171.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pahalı monitörde çıkması daha kötü değil mi 🤔
Evet ama model farklı belli olmaz. Asusun xg32ucwmg modelinde de cw şikayetleri var ancak pg27ucdm veya başka modellerde yok

evet bu monitör de itopyadan da taksit seceneklerinden de nefret ediyorum, hepsiburadaya falan gelse iyi olacak

Q27G41ZDF

Bu aoc'dan iyi.
3 yıl garantili yazıyor ya 3 yılın sonuna doğru panel yansa değiştirmeyecekler mi yani
Hakem heyeti ile değiştirtilir bu aradada vakit uğraş lazım. Bu garantilerdeki berbatlıklarda ne çözemedim. Asus garantiden herkes şikayetçi. Lenovo oled'e burn-in garantisi vermiyorum diyormuş. Saçma sapan işler.

Tayfun hocam aoc u 18 e düşmesini beklemek mi 19 a taksitle bunu almak sizce hangisi
Lenovo hakkında bilgi yok üstüne burn ın garantisi yok. Aoc nin kusurları belli. Emin degilim zor secim

Lenovo hakkında bilgi yok üstüne burn ın garantisi yok. Aoc nin kusurları belli. Emin degilim zor secim
Hocam 2k ya 25 28 civarı vermek istemiyorum, 4k gigabyte 33 34 leri gördü o sebeble bu çok mantıklı geldi keşke garanti kısmı dediğiniz gibi olmasaydı net alırdım çünkü aoc taksitli olarak pazaryerlerine düşmüyor hiç başkada seçenek yok sıkıntı valla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,264
Üyeler
201,156
Son üye
potogren

Geri