- Konu Sahibi Konu Sahibi
Şey demek istiyor sanırım pahalıda çıktıysa ucuzu sen düşünPahalı monitörde çıkması daha kötü değil mi![]()
Şey demek istiyor sanırım pahalıda çıktıysa ucuzu sen düşünPahalı monitörde çıkması daha kötü değil mi![]()
İmkansız IPS versiyonuna falan bakmışsındırKendi sitesinde 300cd demiş valla onun yalancısıyımYani aoc ve g5 yerine bunu alırım. Ama type-c portu, ve hoparlör yok. Bence 20k'lık monitör için önemli eksiler.
Evet ama model farklı belli olmaz. Asusun xg32ucwmg modelinde de cw şikayetleri var ancak pg27ucdm veya başka modellerde yokPahalı monitörde çıkması daha kötü değil mi![]()
Aynende IPS olana bakmışım. Aynı isimde monitörmü çıkarılır
3 yıl garantili yazıyor ya 3 yılın sonuna doğru panel yansa değiştirmeyecekler mi yaniPro su olmadıgı sürece normal fiyat. Lenovo da burn ın garantisi yok olede yeni girdi. İnceleme de yok falsosu ne bilmiyoruz
Pro olan 20k olsaydı indirim sayardım
Normal garanti var burn ın garantisi yok3 yıl garantili yazıyor ya 3 yılın sonuna doğru panel yansa değiştirmeyecekler mi yani
Bu aoc'dan iyi.evet bu monitör de itopyadan da taksit seceneklerinden de nefret ediyorum, hepsiburadaya falan gelse iyi olacak
Q27G41ZDF
Hakem heyeti ile değiştirtilir bu aradada vakit uğraş lazım. Bu garantilerdeki berbatlıklarda ne çözemedim. Asus garantiden herkes şikayetçi. Lenovo oled'e burn-in garantisi vermiyorum diyormuş. Saçma sapan işler.3 yıl garantili yazıyor ya 3 yılın sonuna doğru panel yansa değiştirmeyecekler mi yani
Tayfun hocam aoc u 18 e düşmesini beklemek mi 19 a taksitle bunu almak sizce hangisiNormal garanti var burn ın garantisi yok
Lenovo hakkında bilgi yok üstüne burn ın garantisi yok. Aoc nin kusurları belli. Emin degilim zor secimTayfun hocam aoc u 18 e düşmesini beklemek mi 19 a taksitle bunu almak sizce hangisi
Hocam 2k ya 25 28 civarı vermek istemiyorum, 4k gigabyte 33 34 leri gördü o sebeble bu çok mantıklı geldi keşke garanti kısmı dediğiniz gibi olmasaydı net alırdım çünkü aoc taksitli olarak pazaryerlerine düşmüyor hiç başkada seçenek yok sıkıntı vallaLenovo hakkında bilgi yok üstüne burn ın garantisi yok. Aoc nin kusurları belli. Emin degilim zor secim