❌İndirim Bitti! Rog Strıx Scope Iı 4.749,05 TL

milyonda birsin
sanmıyorum ya en yakın arkadaşım var o da ankara da bende malatyadayım mesela farklı servislere gönderdiğimizde oldu o da hiç sorun yaşamadı. "Milyonda bir" fazla abarttığınızı düşünüyorum fanboy değilim asla ama yiğidi öldür hakkını yeme bence garanti konusunda iyiler.

sanmıyorum ya en yakın arkadaşım var o da ankara da bende malatyadayım mesela farklı servislere gönderdiğimizde oldu o da hiç sorun yaşamadı. "Milyonda bir" fazla abarttığınızı düşünüyorum fanboy değilim asla ama yiğidi öldür hakkını yeme bence garanti konusunda iyiler.
Msi dese yadırgamam mesela. Asus için belki o da milyonda bir kötü servise denk gelmiştir olabilir yani :ROFLMAO:

globalde bile adları çıktı, abartma yok ne yazık ki. google a asus servispoint sorun yazarsanız göreceksiniz.

adamlar globalde bile asusla davalık. ülkemize özgü değil. ürünleri de fp değil zaten almamak lazım

1786371018302.webp

Ben bilgisayar işi yapıyorum. Laptopun içine garanti kağıdında sarsıntıyı kapsamı dışı etiketi koyan firmamı iyi ? Milyonda 1 ? Bilmediğiniz konularda konuşuyorsunuz :D Laptop konudunda birçok firma ile garantide muhattap oldum. Asus benim tecrübemde kapsamı en kötü olanı güncel olarak. Ki servise gidince servisteki bile diyor. Bi asus böyle diye.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Msi dese yadırgamam mesela. Asus için belki o da milyonda bir kötü servise denk gelmiştir olabilir yani :ROFLMAO:
Msi garantisi güncel olarak asustan çok üstün. Aynı servisin bakmasına aldanmayın.

olabilir hocam bilemem her markanın bir çok servisi var türkiyenin her yerinde kötü bir deneyim yaşamış ve kuruntu yapıyor yani "anti" olayım "aykırı" olayım derken adam milyonları hiçe sayıp abarttıkça abartıyor. ulan ben mouse'nin içinden çıkan sticker mı ne şu terlememek için üste yapıtşırılan şey neyse onu yırttım adamları aradım dedim satın alayı msatılıyorsa hediye ettiler. azoth'um var 2 tane yedek switch kullanmıştım 1 tane kalmıştı rica ettim 3 tane daha gönderdiler adamlar her konuda iyi ya "FİYAT" Konusunda saplamaca ama :D

globalde bile adları çıktı, abartma yok ne yazık ki. google a asus servispoint sorun yazarsanız göreceksiniz.

adamlar globalde bile asusla davalık. ülkemize özgü değil. ürünleri de fp değil zaten almamak lazım

Alıntıyı görüntüle
servispoint keywords'le arattığımızda sorun çıkarmayan bir tane firma yok. milyonda bir değilim hocam, arkasındayım halen bunun fakat sizde de biraz değişiklik var. gidin kanıtları thh'ye verin madem? bu kadar kanıtlarınızın geçerliliğinden eminseniz verin karar çıkınca atın bizde merak ettik.

Msi ında asunda servisi aynı ve tr de tek. Dediginiz nasıl gerçekleşecek?

Msi ında asunda servisi aynı ve tr de tek. Dediginiz nasıl gerçekleşecek?
:kekw:

servispoint keywords'le arattığımızda sorun çıkarmayan bir tane firma yok. milyonda bir değilim hocam, arkasındayım halen bunun fakat sizde de biraz değişiklik var. gidin kanıtları thh'ye verin madem? bu kadar kanıtlarınızın geçerliliğinden eminseniz verin karar çıkınca atın bizde merak ettik.
gamers nexus çıkıp özür diletti, dünyaya rezil oldu asus. videosunu attım izlesene

başına gelince de hakkını biz savunuyor olacağız, o yüzden laflarına dikkat et bence
laflarıma neden dikkat edeyim ki? anana bacına mı sövdüm? seninle aynı görüşte olmayan her insanın kelimesini ölçebilecek kalibrede bir ekmek kedi boy'sun? :D yarma kanka adamları savunduğum yok ben sadece kendi deneyimlerim çevremdeki deneyimlerimde asusun iyi olduğunu düşündüğümü bak "DÜŞÜNDÜĞÜMÜ" söyledim bir binlerce mesajın var forumda sen nasıl barınıyorsun

Benim değildi hocam arkadaşımın TUF A15 FA507NV vardı. Yük altında bazen görüntü gidiyordu en son cihaz açılıp klavye ışıkları yanmasına rağmen ekrana görüntü vermemeye başladı. Garantiye yolladık anakart kaynaklı demişlerdi, parça değişip yaklaşık 1 haftada geri geldi. Sonrasında da sıkıntı çıkarmadı. Benim Asus servisle gördüğüm tecrübe oydu yani.
Bu arada sistemin dışındaki insanlara garip gelsede Anakart değişimi en az reddettikleri ve kılıf bulamadıkları işlemlerden birisi. Bu tüm firmalarda böyle. Çünkü cihazın komple board'ını değişiyorsun. Asıl sorunu klavye gibi şeylerde yaşarsın.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
:kekw:

gamers nexus çıkıp özür diletti, dünyaya rezil oldu asus. videosunu attım izlesene
ilk çıktığı günün akşamı arabayla takla atmıştım o gün açıp bunu izlemiştim arkadaşlar da içtin mi sen awk derde bak diyorlardı yani biliyorum hocam fakat ben global çapta değil TR çapında konuşuyorum adamlar penta diyor sen servispoint vakasını söylüyorsun

Geri