Anlamsızlık Tükenmişlik

jasen4141

80+
Reaksiyon skoru
9
27 yaşında olup ait olmadığınız yerde yaşamak koyuyor mu sizede, ev diye yaşadığınız yer nefes alamadığınız kaçmak istediğiniz yer mi oluyor sizinde, şahsen benim öyle ve nefes alamıyorum, hayatta hiç arkadaşı olmayan birine hayattan anlamını kaybetmiş hiç sevgilisi olmamış gerçek manada arkadaşım dediğim kimse olmadığı için böyle diyorum gerçek anlamda arkadaşı olmayan birisine ne tavsiye edersiniz ve bu şahıs yoğun bir sosyal kaygı yaşıyorsa ne dersiniz bu adama... Konudan çok bağımsız içimi dökmek istedim isterseniz yargılayabilirsiniz, bünyem alışkın son sözüm bu metinleri yazarken 100. Defa dilerim ki şarkısını dinleyip yazıyorum son sözüm beni bir odaya koydular başka odada söylediler ninniyi yanıtlarsanız hepsini okuyacağım teşekkür ederim yazım hatalarım varsa affola...

Her insanın canı sıkıldıkça morali bozuldukça çekip gideceği tek basina bir süre kalacağı bir evi olmalı. Ama bu devirde barınma büyük bir zorluk iken 2. Evi yapmak imkansiz. O yüzden beraber yaşadığınız insanlarla iyi geçinmek zorundasınız. Hiç arkadaş edinememe meseleside sosyal ortam eksikliğinden kaynaklanıyor. Kimse evimize gelip reis arkadaş olalım demez. O ortamlara girmek lazım. Ama bence sürekli farklı sosyal ortamlara girip çok kişiyle tanışıp arkadaş edinmektense normal hayatın olağanlığında tanıştığımız dost diyebileceğimiz insanların kıymetini bilip onları kaybetmemek çok daha önemli.

Her insanın canı sıkıldıkça morali bozuldukça çekip gideceği tek basina bir süre kalacağı bir evi olmalı. Ama bu devirde barınma büyük bir zorluk iken 2. Evi yapmak imkansiz. O yüzden beraber yaşadığınız insanlarla iyi geçinmek zorundasınız. Hiç arkadaş edinememe meseleside sosyal ortam eksikliğinden kaynaklanıyor. Kimse evimize gelip reis arkadaş olalım demez. O ortamlara girmek lazım. Ama bence sürekli farklı sosyal ortamlara girip çok kişiyle tanışıp arkadaş edinmektense normal hayatın olağanlığında tanıştığımız dost diyebileceğimiz insanların kıymetini bilip onları kaybetmemek çok daha önemli

Her insanın canı sıkıldıkça morali bozuldukça çekip gideceği tek basina bir süre kalacağı bir evi olmalı. Ama bu devirde barınma büyük bir zorluk iken 2. Evi yapmak imkansiz. O yüzden beraber yaşadığınız insanlarla iyi geçinmek zorundasınız. Hiç arkadaş edinememe meseleside sosyal ortam eksikliğinden kaynaklanıyor. Kimse evimize gelip reis arkadaş olalım demez. O ortamlara girmek lazım. Ama bence sürekli farklı sosyal ortamlara girip çok kişiyle tanışıp arkadaş edinmektense normal hayatın olağanlığında tanıştığımız dost diyebileceğimiz insanların kıymetini bilip onları kaybetmemek çok daha ön

Arjadasim yom hayati sevmedim zorla yasiyorum. Ben hayatta anlam aramayi biraktim insan iliskilerini vs biraktim cunku ne yaparsam yapayim ilk anlasmazlikta kusecez. Ben hayati sevmedim. Bana gore degil hayat. Bunu psikolojim bozuk haatayim vs diyerek demiyorum. Ben direk yasami begenmedim. Tipki ilk defa yedigin yemek gibi tadi bana gore degil. Bu yuzden kole olarak yasamayacagim istemedigim hayati. Zamani gelince gidecegim. Aslinda suan eskisine gore cok hafiflemis hissediyorum cunku hayatin anlamini anladim. Uykudan uyandim ve baktim bu bana gore degil. Tekrar uyumak zor. Hayatimi tekrar uyumak icin harcayamam zamani gelince farkli uykuya dalacagim.

Para veren yok. Para alan çok.
Bu nasıl hayat?
böyle yaşayışın içine soxam

27 yaşında olup ait olmadığınız yerde yaşamak koyuyor mu sizede, ev diye yaşadığınız yer nefes alamadığınız kaçmak istediğiniz yer mi oluyor sizinde, şahsen benim öyle ve nefes alamıyorum, hayatta hiç arkadaşı olmayan birine hayattan anlamını kaybetmiş hiç sevgilisi olmamış gerçek manada arkadaşım dediğim kimse olmadığı için böyle diyorum gerçek anlamda arkadaşı olmayan birisine ne tavsiye edersiniz ve bu şahıs yoğun bir sosyal kaygı yaşıyorsa ne dersiniz bu adama... Konudan çok bağımsız içimi dökmek istedim isterseniz yargılayabilirsiniz, bünyem alışkın son sözüm bu metinleri yazarken 100. Defa dilerim ki şarkısını dinleyip yazıyorum son sözüm beni bir odaya koydular başka odada söylediler ninniyi yanıtlarsanız hepsini okuyacağım teşekkür ederim yazım hatalarım varsa affola...

Şu lazım sana bana ve hepimize arkadaş yokluğunu falan hepsini giderir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,223
Üyeler
201,146
Son üye
pcarşivim

Geri