Tek Yol AMD Kartlara Yönelmek !

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ya Olm Sadece ekran kartı almayarak Bitirmeyi düşünüyonmu Adamları ?

Adamların Herşeyde alt yapısı var

Dünyanın En büyük Teknoloji şirketi Direk 1 inci Nvidia zaten

Direk tüm sektörü onlar yönetiyor
Tamam işte abi bırakalım onlar yapay zeka'ya felan yatırım yapsınlar biz kullanıcı olarak AMD kart kullanalım.

Tamam işte abi bırakalım onlar yapay zeka'ya felan yatırım yapsınlar biz kullanıcı olarak AMD kart kullanalım.
Kardeş yiyip içtiğini söylede yanlışlıkla tüketmeyelim
her şey olmuş yapay zeka sen o kartı alsan ne almasan ne

Tamam Kanka Adamlar Tek Yapay zekayla Uğraşıyo Gpu yapıyolar Bunları bırakırsak Adamlar Kaybeder

Büyük iş insanları Rx 9070 xt Kullansın Rtx 6000 blackwell kimki zaten 9070 xt de 16gb vram var

Amd Yi bende seviyorum oyun kartları İyi Ama sadece oyun İçin işte onu kaçırıyorsun

nvidia asgariyi bankaya geri kalanı elden yatırıp sigortada usulsüzlük yapıyor diye yapıyon bunları dimi sen çok sinsi bi adamsın

ya konu gereksiz olmuş saf güçte AMD>NVİDİA RTX Performansında NVİDİA>AMD Teknolojide şuan NVİDİA %5-10 daha iyi fark iyice kapandı tek eksik MFG

Kardeş yiyip içtiğini söylede yanlışlıkla tüketmeyelim
her şey olmuş yapay zeka sen o kartı alsan ne almasan ne
ben burada sadece kullanıcı olarak kendi yorumlarımı yazdım size cazip gelmeyebilir saygı duyun ben artık nvidia yerine amd kullanmayı tercih ediyorum bu site'nin sahipleri bunu 1 yıl önce söylemişti zaten bende bu karara ortak olmak isteyerek böyle bir mesaj yazdım.

1786393245432.webp

Bir teknoloji tutkunu olarak, Amd'ye yönelmenizi şiddetle Tavsiye ederim çünkü Nvidia'yı yapay zeka'da boğup Amd'ye yönelmemiz lazım.
Cünkü piyasa harbici değil ürünler çok pahalı nvidia kart almak bizim için artık bir hayal oldu.
Amd'ye yatırım yapmayı düşünüyorum ben şahsen amd kartlar alıcam bundan sonra ilerisinde durum ne olur bilemem ama Nvidia yerine Amd stoklarını bitirmemiz lazım.
Piyasayı bir bomba gibi düşünürsek amd'yi geliştirip Nvidia kartlarının satışlarının durdurulması lazım. bunu ancak biz kullanıcılar başarabiliriz biz 1 adım atarsak,
Eğer piyasa eski haline dönebilir biz ne dersek o olur
bunu bir deha olarak söylüyorum tek çaremiz bu şuan'da biz kullanıcılar olarak Nvidia kart almak yerine AMD' yi Tercih etmemiz lazım başka çıkış yolumuz yok !
baya uzun süre 6500xt 6600xt 6700 xt 6800 kullanmış birisi olarak bir daha amd kullanmam okey peformans cart curt var ama olur olmadık saçma sapan droplar bezdiriyor ben 5070 im ile mutluyum :D

ya konu gereksiz olmuş saf güçte AMD>NVİDİA RTX Performansında NVİDİA>AMD Teknolojide şuan NVİDİA %5-10 daha iyi fark iyice kapandı tek eksik MFG
Arkadaş Nvidia nın tek yatırımının Özelliğinin Ekran kartındaki Yapay zeka ve Gpu odaklı Olduğunu Düşünüyor Dostum Sorun o

Oyun Konusunda Yapay zeka Farkını Bende Fazla görmüyorum Ama render İşlerinde Görüntü İşleme Render İşlerinde Fark açık

Yayıncılık Yapmasam Model tasarlamalarla uğraşmasam tabii ki Amd Ama uğraştığım için Nvidia Herşeyi otomatik çözebiliyor optimize edebiliyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,388
Üyeler
201,195
Son üye
RiviaMonatch

Geri