Tek Yol AMD Kartlara Yönelmek !

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
tamam sen amd ekran kartına devam et
sence bu saatten sonra 35k verip 5070 almakmı mantıklı yoksa 17 bin TL ' ye rx 9060 xt alıp geçmekmi mantıklı zaten yeni oyunlar'da cıkmıyor FPS Devri bitti bunu Abdullah Bey'de söyledi videosunda fps devri bitti. bana 17k verip amd kart almak daha mantıklı geliyor siz ne yaparsanız bilemem ama bence Abdullah Haklı çıktı. (her zamanki gibi)

Dostum Türkiyede yaşayan biri 1 aylık maaşını verdiği bilgisayar bileşeninde sorun yaşama riskini almak istemiyor olabilir

Bir teknoloji tutkunu olarak, Amd'ye yönelmenizi şiddetle Tavsiye ederim çünkü Nvidia'yı yapay zeka'da boğup Amd'ye yönelmemiz lazım.
Cünkü piyasa harbici değil ürünler çok pahalı nvidia kart almak bizim için artık bir hayal oldu.
Amd'ye yatırım yapmayı düşünüyorum ben şahsen amd kartlar alıcam bundan sonra ilerisinde durum ne olur bilemem ama Nvidia yerine Amd stoklarını bitirmemiz lazım.
Piyasayı bir bomba gibi düşünürsek amd'yi geliştirip Nvidia kartlarının satışlarının durdurulması lazım. bunu ancak biz kullanıcılar başarabiliriz biz 1 adım atarsak,
Eğer piyasa eski haline dönebilir biz ne dersek o olur
bunu bir deha olarak söylüyorum tek çaremiz bu şuan'da biz kullanıcılar olarak Nvidia kart almak yerine AMD' yi Tercih etmemiz lazım başka çıkış yolumuz yok !
Gece gece sizi sayıyla veriyorlar herhalde.

Daha 4 gün önce girilen haber.

22 Temmuz.

6 Ekim 2025.

Dostum Türkiyede yaşayan biri 1 aylık maaşını verdiği bilgisayar bileşeninde sorun yaşama riskini almak istemiyor olabilir
sence bu saatten sonra 35k verip 5070 almakmı mantıklı yoksa 17 bin TL ' ye rx 9060 xt alıp geçmekmi mantıklı zaten yeni oyunlar'da cıkmıyor FPS Devri bitti bunu Abdullah Bey'de söyledi videosunda fps devri bitti. bana 17k verip amd kart almak daha mantıklı geliyor siz ne yaparsanız bilemem ama bence Abdullah Haklı çıktı. (her zamanki gibi)

Adam Teori Yapıyor Dalgamı Geçiyon Ya 5070 le 9060 xt Yi mı kıyasladın Sen

5070 le 9070 Kıyasla Bari Teoriye de bişey demiyim

adam 2030-2032 den bahsediyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,300
Üyeler
201,169