Çözüldü✓ İkinci El MSI Geforce RTX 5070 Gamıng Trıo Oc Alınır mı Sahibinden

hocam çok düşündüm 5080 geçmeyi de beni ancak 5090 tatmin eder hırs ve beklentime göre :D onada para yetmiyor ki yetsede almam ya pahalı tr şartlarına göre :D
Ya Yok gerçekten O parayı Ödemeye Değecek bir kart deil 9070xt den %15 Max kas gücü daha fazladır Occ İle fark kapanır Muhtemelen

Bende nvidia 6000 serisi yada amd nin yeni kartı çıkarsa Değişicem

4080 super neyse 5080 o mfg ve dlss gelişmiş O kadar

Az önce 9070xt püre aldım 32 bin e 5 aylık aldıktan sonra bunu gördüm moralim bozuldu ya...

Ya Yok gerçekten O parayı Ödemeye Değecek bir kart deil 9070xt den %15 Max kas gücü daha fazladır Occ İle fark kapanır Muhtemelen

mfg nasıl, gecikme hissettiriyor mu
ben monitörün flicker önleyici vrr control özelliğini açınca gelen ufacık gecikmeden rahatsız oluyorum mfg pek benlik değil sanırım

Abi Ne diyonuz Yas ldjasişdkjasşdlkasjdas,

Zorbalamanın dibi
İşte bu yüzden Donanım Arşiv
Adam ilk AMD kartını kullanmış. Ben de almam diyorum AMD ama testlere bakınca anlamak kolay farkı. Şu anda AMD kullanıyorum ve 0 sorun neredeyse. 6xxx serisi olmasına rağmen

mfg nasıl, gecikme hissettiriyor mu
ben monitörün flicker önleyici vrr control özelliğini açınca gelen ufacık gecikmeden rahatsız oluyorum mfg pek benlik değil sanırım
2x De Hissettirmiyo 4x 6x Baya hissetiriyo Hoca ya Ben mfg Gram kullanmıyorum Gerekirse 60-90fps oynim 240hz 4k monitörde ama O Bozuk kareler o saçma gecikmeyi görmeyim

meşhur pilavcı
Neyin Suyuyla Kaynatıyordu
1786394320378.webp

Rog olsaydı, suprim olsaydı, aorus master olsaydı anlardım, Gaming Trio bomboş kart hele ki gaming trio plus saçmalığı dan sonra tamamen es geçilecek boyuta geldi benim gözümde

hacım sen ne istiyosun ben anlamadım, bu 4. konun falan oldu. millet diyo ki bu paraya sıfır 5070 var daha güçlüsü 9070xt var sıfır. sen hala ne istiyorsun anlamadım, kazık fiyattaki ikinci el ilanları sana al mı diyelim öyle mutlu mu olacaksın?

hacım sen ne istiyosun ben anlamadım, bu 4. konun falan oldu. millet diyo ki bu paraya sıfır 5070 var daha güçlüsü 9070xt var sıfır. sen hala ne istiyorsun anlamadım, kazık fiyattaki ikinci el ilanları sana al mı diyelim öyle mutlu mu olacaksın?
5070 ti gaming trio alsın konu çözülsün

gayet güzel özetledin hocam :D çok doğru

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,264
Üyeler
201,156
Son üye
potogren