Vatanpc En Ucuz Asrock Challenger Rx9070xt 36.319tl

napcam yıkıldım şuan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

vatannnnn
Alıntıyı görüntüle
Tekrar dene hocam gecenin bu saatinde bende de bankalar hep hata veriyor. Ya iptal ediyorlar ya telefon geliyor siz misiniz diye. Amazon hesabımı kapattı geçende zor şifre yeniledim :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
Benimkinde durum mükemmele yakın yazmasına rağmen kutu çok hırpalanmış.

Hayır garanti durumu karışık :ROFLMAO: Asusa göre 30 ay var amazon 1 yıl diyor. Chatgpt kartı tut en kötü thh ye verirsin paranı alırsın diyor :LOL: Benim de aklımı kurcalayan iade edip challenger mi alsam.
Amazon depo anladığım kadarıyla konuda çok bilgim yok aynı fiyata denk geliyorsa imkanda varsa riske girmeden iade edilip asrock alınabilir

Amazon depo anladığım kadarıyla konuda çok bilgim yok aynı fiyata denk geliyorsa imkanda varsa riske girmeden iade edilip asrock alınabilir
Ben de aynı şekilde düşünüyorum ama 9 taksit amazon olması 6 taksite göre güzel duruyor. Yapay zeka ne gemini ne chatgpt aynı düşünmüyor.. Kartı tutmak mantıklı diyor. Bozulacaksa üretim hatasından 1 yılda bozulur zaten diyorlar. Undervolt olayına da bakacağım. Risk alıp tutacağım gibi.

yeni hesap aç bir daha dene
olmuyo maalesef. limit yeni yükseldi diye mi acaba. lian li boş kasayı gaming gecesinde 1800e alamadım çok pişman oldum. tam almaya karar verdim saat 02:00 olmuş sözde gece bitmiş. gaming akşamıymış daha çok. şimdi uyicam, sabah denicem olmazsa vatanı falan ararım. uyanınca indirim biterse çıldırırım zaten kasaya bile baya üzüldüm

olmuyo maalesef
Ziraat Bankası son zamanlarda sık sık patlıyor hesaba erişim filan geçen yakıt aldım araca Ziraat ile ödeyemedim ve mobil bankacılığada giremedim Kasiyer Ziraat da sorun var dedi benzer bir durum mu oldu acaba da böyle hata verdi . Biraz uğraş bence olur inşallah .

• Üzgün
  • Üzgün
olmuyo maalesef. limit yeni yükseldi diye mi acaba. lian li boş kasayı gaming gecesinde 1800e alamadım çok pişman oldum. tam almaya karar verdim saat 02:00 olmuş sözde gece bitmiş. gaming akşamıymış daha çok. şimdi uyicam, sabah denicem olmazsa vatanı falan ararım. uyanınca indirim biterse çıldırırım zaten kasaya bile baya üzüldüm
1800e başka bir kasa nasip oldu ama o kartı bana aldırmadılar bitmiş indirim.

Saat kaçta başlıyor bu indirimler?

Geri