Hangi İnternet Sağlayıcıyı Kullanmalıyım

mertaydn

80+
Reaksiyon skoru
52
Balıkesirde bulunduğum konumda 100/10 mbit fiber altyapı desteği mevcut. 2026 Ağustos itibariyle 1 yıllık taahüt veya taahütsüz hagi operatörler var f/p ?

100/10 varsa tt fttb sistemi var muhtemelen daireye catle geliyor hangisi ucuzsa al kanka tt bakacak arızalarına

Komşularına sorarak almalısın. Bir sorun yaşadığında çözmeyen servis varsa isterse 1000/1000 versin fayda etmez

Türk Telekom ise Netspeed öneririm. DNS ile çoğu yasaklı siteye girersiniz, yerelde Netflix, RIOT oyunları ve Google sunucularıyla ortak iş yapıyor. Bu sunuculara daha hızlı ve istikrarlı erişim sağlarsınız. Kendi modenizini kullanmaya izin verdiğinden de Keenetic iyi bir modemini alırsanız bayağı istikrarlı bir deneyim yaşarsınız.

Türk Telekom ise Netspeed öneririm. DNS ile çoğu yasaklı siteye girersiniz, yerelde Netflix, RIOT oyunları ve Google sunucularıyla ortak iş yapıyor. Bu sunuculara daha hızlı ve istikrarlı erişim sağlarsınız. Kendi modenizini kullanmaya izin verdiğinden de Keenetic iyi bir modemini alırsanız bayağı istikrarlı bir deneyim yaşarsınız.
Tt de 1000 hız alabiliyorum ama netspeed ten adres sorgulaması yaptığımda 100 hız alabilirsin diyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Turknet gigafiberde var adreste şuan TT deyim Turknete geçecektik son olaylardan sonra vazgeçtik

Tt de 1000 hız alabiliyorum ama netspeed ten adres sorgulaması yaptığımda 100 hız alabilirsin diyor

Turknet gigafiberde var adreste şuan TT deyim Turknete geçecektik son olaylardan sonra vazgeçtik
Turknetle ilgili ne gelişme var hocam bende geçicektim bu hafta?

Hocamda forumda 3-5 konu var adamların interneri neredeyse 1 aydır yok müsteri hizmetleri cevap vermiyor bir adam ceo ya yazdı o kadar bir kötü durumda yani

Forumlarda fazlasıyla kişi arıza yaşadıklarını ve uzun zamandır da çözüm bulamadıklarını söylüyorlar

Fiber alt yapı kime ait Superonline da kampanya vardı 1000lik 800 tl eğer altyapı varsa onu al

Selamlar, Turknet Gigafiber kullanıyorum, size de önerebilirim. Gigafiber altyapınız varsa en mantıklısı

TT kullanıyorum , sorun neredeyse hiç yaşamadım pahalı ama sorunsuz internet mecbur . Fiber olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,555
Üyeler
201,512
Son üye
Emrullah baykuş
Geri