Çözüldü✓ Asus Vg27aqm1a mı Vg27aqm5a mı

mac4bre

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
15000
Merhaba arkadaşlar. Amd ryzen 7 7800x3d ve rtx 5070li sistemim var. Genellikle pubg, valo, cs oynuyorum. Oled monitörlet çok pahalı olduğu için 15k bütçeyi çok aşmadan 2k +200 hz monitör önerisi istiyorum. ASUS TUF GAMING VG27AQM1A ve VG27AQM5A arasında kaldım hangisini almalıyım ya da bu bütçeyle önerebileceğiniz başka 2k 200+hz monitör var mıdır.

Çoğu özelliği benzer sadece VG27AQM5A olan model daha güncel kendi tercihim yeniden yana olur ayrıca 10hz farkda anlaşılmaz

Tcl i inceledim sürekli ölü piksel sorunuyla karşılaşılmış. Oled konusunda 18 20kya çok glossy oled göremedim var mıdır link

Tcl i inceledim sürekli ölü piksel sorunuyla karşılaşılmış. Oled konusunda 18 20kya çok glossy oled göremedim var mıdır link
Tcl nin satıcısı Hepsiburada iade degisim sorun çıkarmaz. Ölü pikselli monitör elinde kalmaz yani endişe etmeye gerek yok. Düzgün bir ünite gelirse görüntü kalitesinde fersah fersah daha iyi olur sordugun asuslardan. Asusun sorunsuz geleceğine dair bir garanti de yok zaten.

Aoc önceden 18k ya düşüyordu Lenovo da dün 19k ya satıldı. Şu an ikiside 20k.

Asusun satıcısı prorenksatıs N11 den satıyor ölü piksel cıkarsa elinde kalır iade almazlar. Riskli olan tcl değil Asus önemli olan satıcıdır buna dikkat etmen gerekir

Geri