Öneri Yan Monitör Ne Almalıyım

GrkemCkn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
519
2k 27inç Ana monitörüm mevcut oyun oynarım , film izlerim veya öyle takılırım ekstra yaptığım bir şey yok. Sizce sırf heves veyahut başlıkta da belirttiğim gibi gereksiz mi olur ? Eğer alırsam da sadece bir şeyler izlemek için alacağım belki PS5 için ekstra bir şey düşünebilirim ama 2k monitör için PS5 yeterli oluyor benim düşünceme göre ne önerirsiniz tavsiyeleriniz nelerdir teşekkürler.

BÜTÇE: 5K İKİNCİ EL OLUR

Son düzenleme:
2k 27inç Ana monitörüm mevcut oyun oynarım , film izlerim veya öyle takılırım ekstra yaptığım bir şey yok. Sizce sırf heves veyahut başlıkta da belirttiğim gibi gereksiz mi olur ? Eğer alırsam da sadece bir şeyler izlemek için alacağım belki PS5 için ekstra bir şey düşünebilirim ama 2k monitör için PS5 yeterli oluyor benim düşünceme göre ne önerirsiniz tavsiyeleriniz nelerdir teşekkürler.
yanına full hd 23 inch bi monitör alabilrsin dc de vs. onu kullanırsın

pivot bi monştör al hoşuna gider bak dene
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ona para vereceğine istesen ddr5 geçebilirsin ama oda var

Alınır

mantıklı

yanına full hd 23 inch bi monitör alabilrsin dc de vs. onu kullanırsın
27inç yanına 24 almam hocam ya kötü görüntü olur CURVED mı alsam diye düşünüyorum aslında.

pivot bi monştör al hoşuna gider bak dene

ona para vereceğine istesen ddr5 geçebilirsin ama oda var
DDR5 ile monitör fiyat farkından haberin yok galiba hocam :D ve ben bu zamanlarda geçmeyi düşünmüyorum anca DDR6 falan çıkınca. Ana monitörüm PİVOT zaten ikinci monitörde PİVOT çok şart değil gibi.

Ne alınır PS5 için ana monitörü kullansam yana 27inç sadece film için VA olabilir.

27inç yanına 24 almam hocam ya kötü görüntü olur CURVED mı alsam diye düşünüyorum aslında.

DDR5 ile monitör fiyat farkından haberin yok galiba hocam :D ve ben bu zamanlarda geçmeyi düşünmüyorum anca DDR6 falan çıkınca. Ana monitörüm PİVOT zaten ikinci monitörde PİVOT çok şart değil gibi.

Ne alınır PS5 için ana monitörü kullansam yana 27inç sadece film için VA olabilir.
Bütçeni belirtirsen yardımcı olurlar

va almayın gözün kör olur ıps alın tabikide

yinede dandik bişey alma
Alırsam ucuz bir şey tercih etmek isterim. İkinci el bile düşünüyorum çünkü oyun için kullanmayacağım çok da onunla vakit geçirmem gibi hatta ve hatta sadece alta atmadan işlem yapmak için discord veya googledan bir şey bakmak için bile kullanmayı düşünüyorum o yüzden ne kadar ucuz o kadar iyi 27inç olması benim için tek kriter olabilir :D

İkinci elden 5K ya Q27G42XNE çözersem alınır mı ? IPS yanına VA çok sırıtır mı ?

Geri