RTX 5070 Sistem İçin Monitör Önerisi ?

ichbinahk

80+
Reaksiyon skoru
57
Selamlar 5070, 9600x bir sistemim var. Bilgisayarda çoğunlukla cs2, valorant gibi rekabetçi oyunlara gireceğim. Arada da hikayeli oyunlar oynuyorum. Şu an elimde 144hz eski bir 1080p monitör var. Sizce rekabetçi ağırlıklı oynadığım için 1080p 200hz+ monitör mü almalı yoksa 2k daha az hz monitör mü?

Ben olsam 2k-4k oled bakardım ziyan etmezdim 5070 sistemi

Bence bekleyip para biriktirip adam akıllı 2k bi oled çekmelisin

Bence bekleyip para biriktirip adam akıllı 2k bi oled çekmelisin
Hocam iyi fikir ama şöyle bir durum var. En ucuzu 18k. Ben 18k ile 16gb ram eksiğimi alır üstüne 2k ktc alırım. Bu daha mantıklı geliyor. Bir ekran için 20k verilir mi hiç emin değilim

Eğer yakın vadede böyle bir durum varsa siz bilirsiniz tabi ama ben sistemin hakkını verebilecek şekilde 2k diye tavsiye ederim. Zamanı gelince öyle yaparsınız.

Eğer yakın vadede böyle bir durum varsa siz bilirsiniz tabi ama ben sistemin hakkını verebilecek şekilde 2k diye tavsiye ederim. Zamanı gelince öyle yaparsınız.
Tamamdır teşekkürler. Muhtemelen dediğim gibi ram + 2k ips alırım diye düşünüyorum

2K ve 4K monitörüm var ama 1080P oynuyorum Asus monitörümle genellikle FPS oyuncusu olduğum için 1080P alman daha iyi olur hocam.

Hocam iyi fikir ama şöyle bir durum var. En ucuzu 18k. Ben 18k ile 16gb ram eksiğimi alır üstüne 2k ktc alırım. Bu daha mantıklı geliyor. Bir ekran için 20k verilir mi hiç emin değilim
Ekran en önemli şey görüntü kalitesinde de cok fark var. Sistem en iyisi olsun monitörde kalan parayla meh bir şey alınır düşüncesini hic anlamıyorum

Benim setup da en pahalı şey ekranım sonra gpu 😃

IPS e geri dönmek istemeyeceksin

16571.webp

16636.webp

Gözünün seçemeyeceği 10-20 fps için gözünün gördüğünden olursun

Son düzenleme:
Geri