Magnavox Odyssey
80+
- Reaksiyon skoru
- 227
Senelik her kullanıcıya 5bin tl kupon versinler de sonra uğraşmasınlar
iptal gelcek daha gelmedi en azından benimki öyleSizin adınıza üzüldüm ama drüst olayım ben de almıştım onayladımda ama sepetimde gözükmüyordu sinir krizi geçiriyordum o yüzden iptal yediği için bir şey kaybetmedim bu yüzden rahatladım ve sevindim iptal olduğuna![]()
İlk iş gününde nasıl kovulursunuz adlı çalışmao değilde patron nasıl kızdıysa personele mouse klavye komple sayfayı sildirmiş![]()
iptal gelcek daha gelmedi en azından benimki öyle
İptal olunca beni etiketleyin veya bu yanıtıma cevap olarak bildirin eğer iptal olmassa şikayet etcem bunları işlemi onayladılar ama siparişlerime koymadılar kart mart bir şeyler dediler kartta ise sorun gözükmüyorBenimki hala iptal olmadı.
Beklemene gerek yok iptaller başladı.İptal olunca beni etiketleyin veya bu yanıtıma cevap olarak bildirin eğer iptal olmassa şikayet etcem bunları işlemi onayladılar ama siparişlerime koymadılar kart mart bir şeyler dediler kartta ise sorun gözükmüyor
iptal gelir ya yollamazlarİptal olunca beni etiketleyin veya bu yanıtıma cevap olarak bildirin eğer iptal olmassa şikayet etcem bunları işlemi onayladılar ama siparişlerime koymadılar kart mart bir şeyler dediler kartta ise sorun gözükmüyor
hepsini toptan 10kya paket olarak satsınlar işte herkes faydalansın
Sizin 20.yılınız diye biz niye tokatlanıyoruz
bunu kim yazacak diye bekliyordum nick entry çok uyumlu olduLan içinde altın var ztn söksen en az 1 gram altın 24 ayar