Çözüldü✓ Mevcut Macbooku Satıp Oyuncu Laptopa Geçmek - Tavsiye

d0zza

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
505
Bütçe
80000
Merhaba Elimde Hali Hazırda Öğrenci İndirimi İle Aldığım Macbook M4 13' 256 GB Cihazım Var. ( 2 aylık )
Arada TFT ve VALO oynamak için mevcutta bulunan cihazımı satıp üstüne ekleyip bir laptop almak istiyorum.

Aşağıdaki cihazı düşünüyorum. Tavsiyelerinize ve fikirlerinize açığım.

Attığınız cihaz hiçbir şekilde fiyatını hak etmiyor max ederi 65K. Hepsiburada veya Trendyol gibi siteleri tercih edebilir misiniz?

Attığınız cihaz hiçbir şekilde fiyatını hak etmiyor max ederi 60-65K. Hepsiburada veya Trendyol gibi siteleri tercih edebilir misiniz?
2. El Rog Strix Çözmeyi Düşünüyorum. Ekstra olarak fiyatlar şişirilmiş zaten beklemekte mantıklı olabilir.

tft macte açılmıyo mu zaten, valo da rezalet oynama daha iyi

2. El Rog Strix Çözmeyi Düşünüyorum. Ekstra olarak fiyatlar şişirilmiş zaten beklemekte mantıklı olabilir.
85K bütçede 2. el 5070Ti laptoplara bakabilirsiniz. Bütçeyi düşürüp uygun fiyata 5060 cihaz da alabilirsiniz, oynamak istediğiniz oyunlar için 5060 ekran kartı çok rahat yeterli olacaktır. 2. el düzgün 5060 bulamazsınız atacağım laptopu alıp 12 GB RAM yükseltebilirsiniz her türlü işinizi görecektir.
tft macte açılmıyo mu zaten, valo da rezalet oynama daha iyi
Belki CS2 de oynar hocam :D.

Hocam macbook'a alıştıktan sonra diğer laptoplar biraz hantal gelebilir, bence premium cihazlara yönelmeniz daha iyi olacaktır. Fiyatın yüksek olduğunun farkındayım ama oled ekran ve ince kasa için tercih edilebilir. Oynadığınız oyunları düşünürsek 5050 yeterli.

@Rickkyy

Buraya da atayım size uygun olabilir. Biraz büyük ama yine de mantıklı gibi, eğer 14" olan versiyonsa süper olur.

Vatandan attığın cihaz kötü, G16'larda ise kronik ekran kartı coil whine var. Kafa vuran hdd kadar ses yapıyor. Kendimde G16 kullandım ondada vardı. Garantide kusur olarak görmüyor cw'yi bilgin olsun. Hikayeli oyun oynamıyorsan 4050 bile alsan fazlasıyla yeter.

Geri