❌İndirim Bitti! Swatch Özel Üretim Saat 32.000

Bana 11 ağustosta geldi red maili. Muhtemelen yedeklerdeydim diye düşünüyorum. Eğer mail gelmeyen varsa tekrar kontrol edin bence.

Arkadaşa da çıkmış yakında 200 300 bine ilanlar gelir
200-300 mü. NFT den daha balon ne olabilir diyordum plastik bir saate 300 bin fiyat biçiyorlar :D limitli olması sayılı olması zerre önemli değil. Altı üstü plastik bir saat. Seikonun da, orientinde casionun da dünya kadar limitli saati var. Hatta büyük markaların da omeganın bile limitli saatlerini bu fiyatlara bulabiliyorsun.

Son düzenleme:
200-300 mü. nfc den daha balon ne olabilir diyordum plastik bir saate 300 bin fiyat biçiyorlar :D limitli olması sayılı olması zerre önemli değil. Altı üstü plastik bir saat. Seikonun da, orientinde casionun da dünya kadar limitli saati var. Hatta büyük markaların da omeganın bile limitli saatlerini bu fiyatlara bulabiliyorsun.
O saatte altın rengi gördüğün her yer gerçek altın. 11 gram 18 ayar altın var o da 8.25 gram 24 ayar altın ediyor. Saati, marka değerini, limitli olmasını falan hesaba katmasan bile içinde 60 bin liralık altın var zaten.

dün gece red gelmiş "Your ESTA status: DECLINED" yazmışlar koskoca. 200-300k olmaz ama saçma fiyatlarla elden ele gezebilir ilk ilanlar.
forumdaki arkadaşa hayırlı olsun

O saatte altın rengi gördüğün her yer gerçek altın. 11 gram 18 ayar altın var o da 8.25 gram 24 ayar altın ediyor. Saati, marka değerini, limitli olmasını falan hesaba katmasan bile içinde 60 bin liralık altın var zaten.
hiç farketmez. Benzer onlarca binlerce saat var. bahsettiğiniz altın 24 ayar degıl zaten. eticaret sitelerinde benzer kaplamalaı bir sürü ürün bulabilirsiniz. tüm bunlar hesaplandıgında saatin olması gereken rakam 45-50k. öldürsen hype dönemi oldugu için 75k. yıllardır mezatlardan saat alırım. sıfır 2. el fıyatlarını araştırırım grand seiokonun tepe modelleri bile 250-300k ya bulunabiliyor. örneğin Grand seiko white birch. Ek olarak bu saat GS'lerin tırnağı bile olamaz. İşçiliğinden içindeki mekanizmaya,malzeme kalitesine kadar

hiç farketmez. Benzer onlarca binlerce saat var. bahsettiğiniz altın 24 ayar degıl zaten. eticaret sitelerinde benzer kaplamalaı bir sürü ürün bulabilirsiniz. tüm bunlar hesaplandıgında saatin olması gereken rakam 45-50k. öldürsen hype dönemi oldugu için 75k. yıllardır mezatlardan saat alırım. sıfır 2. el fıyatlarını araştırırım grand seiokonun tepe modelleri bile 250-300k ya bulunabiliyor ki GS lerin tırnagı bıle olamaz bu saat
Başka bir saat ile kıyaslamadım. 24 ayar karşılığını yazdım oraya. Firma zaten zarar ediyor bu üründen. Daha çok reklam amaçlı bir çalışma bu. 250-300 bin eder demiyorum o paralara ben de çok farklı saatleri tercih ederim ama bu bu saatin kötü olduğu anlamına gelmiyor. C1 Bel Canto hayalimiz baki.

Geri