9070xt Sistem Değerlendirilmesi ve Puanlaması

daha iyisini daha iyi fiyata dizerim(ram hariç)o ram gereksiz çok fazla

Son zamlardan sonra piyasa fiyat algımı yitirdim. Sanki hem çok pahalı hemde çok uygun gibi hissettiriyor bilemedim. :D

koydukları ramin fiyatı 48bin lira kendi sitelerinde, keşke o fiyatı düşüp bana ramsiz yollayın diyebilsen

hem 48 gb hem de cl38 ram baya fazla olmuş. sanırım ellerinde kalan ramleri piyasaya okutma sistemi yapmışlar. şuan ortalama 16 gb ram başına 13k gibi bir fiyat etiketi düşünürsek 32 gb ram için sistemden o fazlalığı çıkardığımızda yaklaşık 100k civarı bir fiyat çıkıyor. o fiyatlara da sistemi ayrı ayrı da toplarsın. yani kısacası sistemin hiçbir avantajlı yanı yok bana kalırsa.

hem 48 gb hem de cl38 ram baya fazla olmuş. sanırım ellerinde kalan ramleri piyasaya okutma sistemi yapmışlar. şuan ortalama 16 gb ram başına 13k gibi bir fiyat etiketi düşünürsek 32 gb ram için sistemden o fazlalığı çıkardığımızda yaklaşık 100k civarı bir fiyat çıkıyor. o fiyatlara da sistemi ayrı ayrı da toplarsın. yani kısacası sistemin hiçbir avantajlı yanı yok bana kalırsa.
Ramda Sk Hynix A-die Var her şey cl değeri Deil O ayarlanır
Oyunda farkda yaratmaz cl ztn

ama 48gb ram gereksiz Ve maaliyeti artırdığı gerçeğini değiştirmez

Yani şimdi bu sistem alınmazmı

Ramda Sk Hynix A-die Var her şey cl değeri Deil O ayarlanır
Oyunda farkda yaratmaz cl ztn

ama 48gb ram gereksiz Ve maaliyeti artırdığı gerçeğini değiştirmez
evet dikkat etmemişim doğru. tabii 48 gb aşırı fazla zaten. site de ram konusunda pek bir çıkar yol bırakmamış o yüzden bence o fiyat bandında daha iyi sistemler bulunabilir diye düşünüyorum.
Yani şimdi bu sistem alınmazmı
tabii ki senin tercihin ama bence almazsan yarın bir gün "ulan keşke alsaydım o sistemi o fiyata" demezsin diye düşünüyorum.

Alınmazmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hem iş hem oyun yani profesyonel şekilde video kurgulamıyacam zaten
Alınmazdan ziyade oyun için alıyorsan pcyi hiçbir işine yaramaz isterse 88gb olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alınmazdan ziyade oyun için alıyorsan pcyi hiçbir işine yaramaz isterse 88gb olsun
Düzgün bi 32gb 6000mhz cl 30 yeterli

Geri