❌İndirim Bitti! Goodram 512 GB M.2 SSD 1700 Lira

Hatali fiyatlandirma yapistirin.

Bitmis magazalara ozel yapmislar simdi.

IPTAL GELEBİLİR.
Lan yeni gördün şimdi kadiköyden vağura bindim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vapura bindim baktım vapur kalkti şansa bak

bir şey sorcam vatanda arayıp mağazayı siapriş edebiliyoduk ya itopyada da var mı bu gidemem de itopyaya

alıcılardan bişris benim pazaralığım kötüdür 1700 e almışsınız 2000 TL'ye alırım :D

İtopya çağrı merkezini aradım şuan 20. dakikaya geldim halen bana sıra gelmedi sayfayı yeniliyorum aynı zamanda şuan stoklar tükendi durumuna geçti ve çağrı merkezi şimdi açtı telefonu diyor ki sayfayı yenileyin stok bitti... İnadına fazlasını verip başka yerden alırım yine bunlara para kazandırmam. Müşteri başına limit koymuyorlar ve kampanya döneminde çağrı merkezine çalışan almıyorlar anca yalandan indirim bindirim...

ve yıl olmuş 2026 önden öde mağazada teslim al seçeneğini koymak yerine gel mağazadan al diyorlar... ben mağazaya giderken stok tükenirse ne olacak umurlarında değil...

Son düzenleme:
Çok değil, 1 sene önce bu fiyata 1tb kioxia exceria pro almıştım, şimdi 512lik goodram aynı fiyata geldiğinde fiyat hatası diyoruz. Zalımsın dünya
bu ülkede normal artık alışmamız lazım bizi kandırdılar ram krizi diye

güzel fırsatlarda hep işte yoğun zamanda denk gelmesi :D. güzel fiyatmiş. 2el bile vermiyorlardır bu fiyata.

Geri