❌İndirim Bitti! Klassegear Blitz Speed Gaming Red Fag ve G-Bear White Mousepad Modelleri ₺900

darktower

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
1,223
Hızlı ve kaliteli mouse pad arayanlar değerlendirebilir. KlasseGear Longteng (hybrid) ürünlerini uzun süre kullandım, bu fiyata yüzeyleri yakın fiyatlı ürünlerden iyi.

2026-08-12_19-34.webp

2026-08-12_19-34_1.webp

Ayrıca içerik üreticisi kodlarına falan da bakın.

Abi bunların kaç mousepad i var anlamadım 399 'a var 499 a var 899 a var

Abi bunların kaç mousepad i var anlamadım 399 'a var 499 a var 899 a var
KlasseGear klasik ve deri mousepadler genel kullanıcı için.
KlasseGear PRO giriş seviyesi veya hikayeli oyunlarda kullanmak isteyen ve 90x40 isteyen oyuncular için.
KlasseGear Longteng (Gosu da aynı yüzey boyutu farklı) Hybrid modeli, Blitz ise speed modeli.
Bir de Poron tabanlı speed ve hybrid olan modelleri var.

Longteng, Blitz ve Poron tabanlıların yüzeyleri daha iyi ürün isteyenler için.

Aslında yüzey olarak çeşit az. Sadece tasarım ve boyutlara göre sonradan ürün çıkardıklarından biraz dağınık.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hybrid isteyen varsa, e-posta üyeliğine gelen indirim kodunu da bırakayım. Belki herkese geçerlidir. Ama sadece Tiger modelinde geçerli.

2026-08-12_19-50.webp

Son düzenleme:
mouse pad almaktan bıktım almıyorum artık speed olan tam boy kaliteli tavsiye alınır dev gibi olsa da olur :D

KlasseGear klasik ve deri mousepadler genel kullanıcı için.
KlasseGear PRO giriş seviyesi veya hikayeli oyunlarda kullanmak isteyen ve 90x40 isteyen oyuncular için.
KlasseGear Longteng (Gosu da aynı yüzey boyutu farklı) Hybrid modeli, Blitz ise speed modeli.
Bir de Poron tabanlı speed ve hybrid olan modelleri var.

Longteng, Blitz ve Poron tabanlıların yüzeyleri daha iyi ürün isteyenler için.

Aslında yüzey olarak çeşit az. Sadece tasarım ve boyutlara göre sonradan ürün çıkardıklarından biraz dağınık.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hybrid isteyen varsa, e-posta üyeliğine gelen indirim kodunu da bırakayım. Belki herkese geçerlidir. Ama sadece Tiger modelinde geçerli.

Alıntıyı görüntüle
bende bu tiger modelinden var hocam ama hybrid bir mousepadten çok control gibi geliyor zerre kaygan hissettirmedi bana.

bende bu tiger modelinden var hocam ama hybrid bir mousepadten çok control gibi geliyor zerre kaygan hissettirmedi bana.
Bana da speed Wraith mousepadi kadar olmasa da hızlı geliyor. Diğer hybridlerin yüzeyi mesela toz, tüy toplarken Longteng toplamıyor. O hissini seviyorum mesela.

Bana da speed Wraith mousepadi kadar olmasa da hızlı geliyor. Diğer hybridlerin yüzeyi mesela toz, tüy toplarken Longteng toplamıyor. O hissini seviyorum mesela.
Sanırım ilk defa premium seviye diyebileceğimiz bir mousepad olark Longteng satın aldım. dün öğlen 2 den akşam 9 a kadar kullandım ve yorumum şu; Daha öncesinde mousepad kullanmıyormuşum. Forumda senin yorumlarını dikkate alarak longteng aldım. İyi ki de almışım.

bana tozlanıyormuş gibi geliyor nasıl temizliyorsunuz ?

bana tozlanıyormuş gibi geliyor nasıl temizliyorsunuz ?
Çoğu zaman elimle artıkları itiyorum. Genel bir düzen takıntım var zaten, o yüzden çok kirlenmesine izin vermiyorum diyelim. Birkaç kez de hafif ıslatıp, fiber bez ile silmiştim. Hatta elimde indirimlerden aldığımdan iki tane Longteng var. İlk aldığım bulutlu olanı yıkadım ve test ettim. Yıkayınca da çok deforme olmadı. Yine de kumaş sprayi ile temizlenmesini öneriyor firma.

Speed versiyonunu bilmiyorum kullanmadım ancak Longteng'i kullandım;
Kesinlikle kaliteli bir mousepad değil. Sadece gerçekten kaliteli mousepad kullanmamış kişiler beğenir maalesef.
Oradan edindiğim tecrübe ile yola çıkara kbunun da çok farklı olacağını sanmıyorum.
Tavsiye etmem. Namıdiğer mudpad olan QCK bile daha efektif.

Sanırım ilk defa premium seviye diyebileceğimiz bir mousepad olark Longteng satın aldım. dün öğlen 2 den akşam 9 a kadar kullandım ve yorumum şu; Daha öncesinde mousepad kullanmıyormuşum. Forumda senin yorumlarını dikkate alarak longteng aldım. İyi ki de almışım.
Longteng premium seviye diyebileceğimiz bir ürün değil maalesef. Hatta yakın bile değil.
Çok standart bir kalitede. Fiyatı ise ederinden fazla.
Olduğundan bi' %40 kadar aşağı bir fiyatta satılsa da biz de gönül rahatlığıyla önersek.
Memnun kalmış olmanız güzel ama bir de gerçekten kaliteli bir pad kulansanız ne düşünürdünüz merak ettim doğrusu.

Dikkat: Longteng kötü demiyorum. Fiyat performans değil diyorum.

Son düzenleme:
Geri