🔥İndirim Klassegear Feel Iem Kulaklık Type-C Versiyonu ₺800

darktower

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
1,168
Uygun fiyatlı IEM veya telefonda müzik dinlemek için kulaklık arayanlara öneririm. Şu an JAK versiyonunu ses kartıyla kullanıyorum. Hikayeli oyunlar, CS2 ve Valorant için yeterli. BF6 gibi çok ses içeren online oyunlarda da iş görse de yetersiz kaldığı durumlar oluyor.

2026-08-12_19-37.webp

Type-C modelinden dönüştürücü çıkıyor. JAK versiyonu indirimde değil, ama ondan da kablosu falan güzel bir Y kablo çıkıyor. KlasseGear'ın aslında indirimsiz halinde de bunları yanında vermesi güzel. Keşke diğer yerli firmalar da bu tarz ürünler satarken bunları akıl edebilseler. Birilerine ₺1500 bütçede IEM önerirken dur dönüştürücü veya JAK alacaksa Apple DAC falan önerince fiyat ₺2000 fırlıyor. Aslında buraya Apple DAC gibi besleyen, ama malzeme kalitesi kasada asılı dururken kopmayacak ucuz bir DAC, dönüştürücü gibi şeyleri bu IEM'lerine dahil edebilirler.

2026-08-12_19-46.webp

Son düzenleme:
Bluetooth kulaklıklara hâlâ ısınamadığımdan dolayı almak istiyorum. Type-C li versiyonunun 3.5 mm versiyonundan farkı yok sanırım ucu hariç. Kullanan varsa yorumlayabilir mi genellikle müzik arada sırada oyun için?

Bu kulaklık mı daha iyi yoksa wraith sense pro mu daha iyi genelde cs ve video için kullanacağım ?

Bitane aldım, iyi midir kalite olarak?

Tangzu Waner var bu ürün nasıldır?

Uygun fiyatlı evet ama ömrü konusunda aynı şeyi söyleyemeyiz.
Ömür konusunda bu IEM lerde nasıl bir bozulma söz konusu? Direkt normal kablolulardaki gibi iç mekanizmadan mı patlıyor?
Tangzu ile yarı fiyat fark var. Kardeşime almayı düşünüyorum ama kendisi biraz özensiz. Hassas ürünlerse bulaşmıyım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,956
Üyeler
201,364
Son üye
ysoguz
Geri