Mr.White
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,107
Merhaba arkadaşlar,
Bir süredir vibe coding ile geliştirdiğim Telegram botum Ea Downloader’ı sizlerle paylaşmak istiyorum
Instagram, Facebook, TikTok, Douyin, YouTube, X ve Reddit’teki video, fotoğraf, GIF ve sesleri reklamsız şekilde indirebilirsiniz. İstediğiniz bağlantıyı bota göndermeniz yeterli.
Telegram sayesinde indirilen içerikleri saniyeler içinde galerinize kaydedebilirsiniz.
️ Öne çıkan özellikler:
Botu kendi VDS’imde barındırdığım için ücretsiz kullanımda saatlik 20, günlük 100 indirme limiti bulunuyor. Bu limitleri doldurmanız yine de oldukça zor. Premium üyelik ekstra bir özellik sunmuyor, yalnızca bu limitleri kaldırıyor. Roadmap’te olduğu için ekledim diyebilirim.
Konu altına “Premium İstiyorum” yazıp Telegram kullanıcı adını ekleyen ilk 3 kişiye Premium üyelik tanımlayacağım.
Botu deneyip Kullandıktan sonra karşılaştığınız sorunları, eksik gördüğünüz noktaları veya eklenmesini istediğiniz özellikleri burada ya da özel mesaj yoluyla paylaşabilirsiniz.
Olumlu ya da olumsuz tüm yorumlar benim için değerli. Deneyip geri bildirim vermek isteyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Herkese iyi forumlar.
https://t.me/eadownloaderbot
Bir süredir vibe coding ile geliştirdiğim Telegram botum Ea Downloader’ı sizlerle paylaşmak istiyorum
Instagram, Facebook, TikTok, Douyin, YouTube, X ve Reddit’teki video, fotoğraf, GIF ve sesleri reklamsız şekilde indirebilirsiniz. İstediğiniz bağlantıyı bota göndermeniz yeterli.
Telegram sayesinde indirilen içerikleri saniyeler içinde galerinize kaydedebilirsiniz.
- YouTube’da 1080p video ve 320 kbps MP3 desteği
- Kaydırmalı gönderileri albüm olarak indirme
- 2 GB’a kadar dosya desteği
- Daha önce indirilen içerikleri önbellekten hızlı gönderme
- Botu istediğiniz gruplarda da kullanabilirsiniz. Herhangi bir ekstra yetki vermeniz gerekmiyor.
Botu deneyip Kullandıktan sonra karşılaştığınız sorunları, eksik gördüğünüz noktaları veya eklenmesini istediğiniz özellikleri burada ya da özel mesaj yoluyla paylaşabilirsiniz.
Olumlu ya da olumsuz tüm yorumlar benim için değerli. Deneyip geri bildirim vermek isteyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Herkese iyi forumlar.
https://t.me/eadownloaderbot