🔥İndirim Ktc H27e6 27" 1 Ms 2k Pivot Ips 300 Hz / 320 Hz Oc 9.799 TL [Ty Plus ile]

KTC H27D9 kullanıyorum 4500 TL'ye 3 taksitle almıştım. 1-2 aydır bir sorun çıkmadı, performansı güzel.

Arkadaşlar sizce bu fiyata KTC yerine

Bu attığım 2 monitör nasıl ? Yorumlarınızı bekliyorum KTC'yi üstün kılan nedir 300HZ dışında

Beyler 10 senelik 60hz fhd benq dan neye gecersem geceyim çag atlayacagim ama bu cihazın testleri basil kronik bir problemi var mi, tavsite edilen bir model mi.
Yorumlara baktim olu piksel cok cikmis biraz düşündürüyor.

Gayet memnunum bir sorununu görmedim. Işık sızması vs. beni rahatsız etmiyor o kadar. Ama fiyat 🥲
162728.webp

Arkadaşlar sizce bu fiyata KTC yerine

Bu attığım 2 monitör nasıl ? Yorumlarınızı bekliyorum KTC'yi üstün kılan nedir 300HZ dışında
Lg kötü bence hocam gerçek gözle baktım bana güzel gelmedi açıkçası

iyi fiyatmış.şimdi şöyle söyliyeyim: fps oyunlarından tamamen pürüzsüz bir deneyim elde etmek istiyorsak 300 hz şart.bende 260 hz var.nvidianın oyun istatistik değerlerini gösteren programı açtığımda ghosting,motion blur için önemli olan 'RLAT' değeri var.o değer bende yani 260 hz-260 fps de 5-6 ms civarı ve neredeyse tamamen pürüzsüz.300 hz de ise bu rlat sistem gecikme değeri 5 ms sınır değerinin altına 4 ms civarlarına iniyor ve oyun berrak bir hal alıyor.linkte attığınız model 320 oluyor.ama buna gerek kalmaz sanırım.300 hz net pürüzsüz görüntü sınırı için yeterlidir.

Ekler

• 13.08.26.webp
    13.08.26.webp
    245.6 KB · Hit: 42
  • 13,08,26-2.webp
    13,08,26-2.webp
    81.1 KB · Hit: 41
Hocam hiç ekranın hızlıca siyah olup tekrar gelmesi gibi bi sorun yaşadınız mı?
Çok yaşıyorum hocam benim kablolarımdan dolayımı diye düşünüyordum ama sizde diyorsanız monitörün sorunu sanırım. En ufak kablolara temasımda siyah olup geliyor. Son 2 ayda başladı özellikle. Hatta çok saçma bir durumda var DP kablosu bozuldu bi ara kutu içinden çıkan ama taktığım zaman takıldığını anlıyor hani ama no signal yazıyor bir ara acaba ekran kartımın mı dp portu bozuldu diye düşündüm yani. Ama 1.5 ay kullanmadım hdmi kablosu taktım geçen hafta dp kablosunu tekrar taktım çalışmaya başladı :D ilginç.

Geri