26 Haziran'da bu fiyata almistim
Teşekkürler
hayırlı olsun hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler
hayırlı olsun hocam
yakın zamanda 4k oled ya da miniled alırmısınNeyi alsak fiyatı düşüyor ya. Şansımı..
Işık sızması kronik diyorlar forumu araştırdım bende vazgeçtimBeyler 10 senelik 60hz fhd benq dan neye gecersem geceyim çag atlayacagim ama bu cihazın testleri basil kronik bir problemi var mi, tavsite edilen bir model mi.
Yorumlara baktim olu piksel cok cikmis biraz düşündürüyor.
Hocam hiç ekranın hızlıca siyah olup tekrar gelmesi gibi bi sorun yaşadınız mı?Gayet memnunum bir sorununu görmedim. Işık sızması vs. beni rahatsız etmiyor o kadar. Ama fiyat
Alıntıyı görüntüle
Lg kötü bence hocam gerçek gözle baktım bana güzel gelmedi açıkçasıArkadaşlar sizce bu fiyata KTC yerine
![]()
MSI 27" MAG 274QPF E20, Gaming Monitör, WQHD, 16:9, Flat, Rapid IPS, 200Hz, 0.5ms (Min.), FreeSync Premium, Pivot : Amazon.com.tr: Elektronik
MSI 27" MAG 274QPF E20, Gaming Monitör, WQHD, 16:9, Flat, Rapid IPS, 200Hz, 0.5ms (Min.), FreeSync Premium, Pivot : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Bu attığım 2 monitör nasıl ? Yorumlarınızı bekliyorum KTC'yi üstün kılan nedir 300HZ dışında
Çok yaşıyorum hocam benim kablolarımdan dolayımı diye düşünüyordum ama sizde diyorsanız monitörün sorunu sanırım. En ufak kablolara temasımda siyah olup geliyor. Son 2 ayda başladı özellikle. Hatta çok saçma bir durumda var DP kablosu bozuldu bi ara kutu içinden çıkan ama taktığım zaman takıldığını anlıyor hani ama no signal yazıyor bir ara acaba ekran kartımın mı dp portu bozuldu diye düşündüm yani. Ama 1.5 ay kullanmadım hdmi kablosu taktım geçen hafta dp kablosunu tekrar taktım çalışmaya başladıHocam hiç ekranın hızlıca siyah olup tekrar gelmesi gibi bi sorun yaşadınız mı?