Segment değişiyor kısaca.bu serilerin arasındaki fark nedir 3000 serisi 5000 serisi 7000 serisinin farkı nedir ?
Segment değişiyor kısaca.bu serilerin arasındaki fark nedir 3000 serisi 5000 serisi 7000 serisinin farkı nedir ?
çok sıfır meraklısı değilim, keçi sakalı bırakıyorum bir de geçiş atmak istiyorum yanaklara ve boyuna doğru hafiften kirli sakal gibi, bana gider herhaldeSıfıra yakın değilde kirli bırakıyor biraz.
Sıfır meraklısı değilsen çok güzel cihaz. Ben yıllardır kullanıyorum memnunum.çok sıfır meraklısı değilim, keçi sakalı bırakıyorum bir de geçiş atmak istiyorum yanaklara ve boyuna doğru hafiften kirli sakal gibi, bana gider herhalde
500 liralık bir kod var mı acaba? bu kodları nerden takip edebilirizAlıntıyı görüntüle
Mobilden dene oluyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
6 Ayın en düşük rakamı, akşama kalırsa kod bende söylemeyi düşünüyorum. One blade olana alışamadım düzgün kesemiyorum onda.
Eğer amazondan aldıysan fiyat farkını talep edersen verebilirler belkiYav daha bu hafta 2700 e aldim indirime girecek vakit şimdi miydi
Ordan aldim oto cvp boyle diyor hocam.Eğer amazondan aldıysan fiyat farkını talep edersen verebilirler belki
Yok alamaz belli zamanlar hariç alamıyor artık.Eğer amazondan aldıysan fiyat farkını talep edersen verebilirler belki
Alamazsın maalesef, belli zamanlar hariç vermiyorlar artık eskide kaldı o.Ordan aldim oto cvp boyle diyor hocam.