ELİMDE İPAD 10. NESİL VAR ZETEN AMA BEN BİRİNDE SAMSUNG TABLET GÖRDÜM MODELİNİ SORMADIM AMA EKRANINA HAYRAN KALMIŞTIM ONDAN SONRA İPADİ KULLANASIM GELMEDİ2.el 10. veya 11.nesil ipad al. İphone kullanıyorsan tabletin de ipad olmalı
E tabii, düşük fiyat segment ipad'lerin tamamı 60hz IPS panel kullanıyor. OLED ekran görünce göz oraya kayıyor.ELİMDE İPAD 10. NESİL VAR ZETEN AMA BEN BİRİNDE SAMSUNG TABLET GÖRDÜM MODELİNİ SORMADIM AMA EKRANINA HAYRAN KALMIŞTIM ONDAN SONRA İPADİ KULLANASIM GELMEDİ
Gördüğün ultra serisi falandır. Bu bütçe ancak FE modellere yeter, elindeki 10.nesil ipad samsung'un FE tabletlerinden çok daha iyiELİMDE İPAD 10. NESİL VAR ZETEN AMA BEN BİRİNDE SAMSUNG TABLET GÖRDÜM MODELİNİ SORMADIM AMA EKRANINA HAYRAN KALMIŞTIM ONDAN SONRA İPADİ KULLANASIM GELMEDİ
bütçe yükselt ipad pro alNORMALDE SAMSUNG TELEFON ALIP UYUMLU YAPACAKTIM FAKAT İPHOEN ALDIM YAKLAŞIK 15K BÜTÇEM VAR ESNEME PAYI VAT SİZCE 2. EL Mİ BAKMAALIYIM YOKSA SIFIR MI BİRDE DERS VE DİZİ İÇİN OYUN OYNAMA İÇİN DEĞİL
Ultra olmak zorunda değil yahu. Aksine, ultra serisinde PPI daha düşük.Gördüğün ultra serisi falandır. Bu bütçe ancak FE modellere yeter, elindeki 10.nesil ipad samsung'un FE tabletlerinden çok daha iyi
Oled ekranlı ipadlere bakın derimNE ÖNRİRSİNİZ
40kya bulur mu meçhulOled ekranlı ipadlere bakın derim