🔥İndirim NZXT C850 Atx 3.1 Tam Modüler 80+ Gold Psu // 6.108₺ (Tier A)

Psu arastırıyordun fazeon yerine konuyu gordum. İyi fiyat ama;
Haftaya bg gidicem aklımda olan;
Aynı fiyat..🤔
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yeni bir kasa topluyorum RTX 5080 ve 9800X3D olacak şekilde, bu psu iyi midir? MSI MAG850 alacaktım fakat %0 fan modu yokmuş sanırım sesli çalışıyor vb. diyorlar. Raijintek olan PSU'ya da markasından ötürü biraz önyargılıyım açıkcası. Güzel bir seçim olur mu bu psu, yoksa 1000W mı düşünmeliyim?
Nzxt iyidir.
ürettirdiği psu lar ust seviye urettirir.
Psu ureticiler haricinde birde quet ve phantex.
Psu ureticileri ilk 3
Seasonic
Cwt
Super flower
Fsp
Bunlar ureticiler..
Bende bunu alıcam fazeon yerine galiba:
Yada 30eu fazlaya supet flower 1000 platin:

Son düzenleme:
Ekran görüntüsü 2026-08-10 011947.webp

Türktelekom Prime abonelerine özel 300TL indirim kuponu ile 6k'ya geliyor world mobilden ''idefix'' kampanyasına katılırsanızda 7 Eylül 2026 'da 300 puan yükleniyor. Puanın son kullanım tarihi 8 Ekim 2026.. Bilginize Bir nevi 5700e almış oluyorsunuz...

cratos sipariş 2 gün önce vermiştim değer mi iade edip almaya sadece sessizlik olayı mı bu psunun

Ben de şimdi sipariş vermeyi düşünüyorum da takip etmeye 200 kupon veriyor. Troy kart 200 ile birleştirip 400₺ indirim yapabiliyor muyum? İdefix'ten 1 kere alışveriş yaptım hiç hakim değilim platforma.

Alıntıyı görüntüle

Türktelekom Prime abonelerine özel 300TL indirim kuponu ile 6k'ya geliyor world mobilden ''idefix'' kampanyasına katılırsanızda 7 Eylül 2026 'da 300 puan yükleniyor. Puanın son kullanım tarihi 8 Ekim 2026.. Bilginize Bir nevi 5700e almış oluyorsunuz...
Güzel combolar varmış. Turk telekom kuponu farketseydim 5700 liraya mal ederdim 🤦🏻‍♂️

Bu şans işi mi her modelde oluyor mu?
Valla şans işi deniyor ama bazı modellerde neredeyse hiç çıkmıyor. Bu psunun öyle bir model olduğunu düşünerek aldım. İşin kötü tarafı belli bir yüke kadar psu fanı hiç çalışmadığı için o cızırtı sesi iyice duyulur hale geliyor.

Alan diğer arkadaşlar sessiz modda ve yükte zırıltı duyuyorlar mı? Paylaşabilir misiniz? Kargolama aşamasına geçmiş iptal etmeyi düşünmedim değil. Paraya kıyıp FSP almayı düşündüm.

Geri