Dusan Vlahovic İstanbulda!

Dusan Vlahovic artık resmen Beşiktaş futbolcusu.

Alıntıyı görüntüle

Uzun sürelerdir süren görüşmeler sonucunda Vlahovic ile anlaşmaya varan Beşiktaş ses getiren bir tansfere daha imza atmış oldu. Forvet hattında Vlahovic'e Oh ve Semih eşlik edecek. Ceza yada sakatlık gibi durumlarda Beşiktaş'ın hücum hattında B ve C planları olacak.
Çok iyi transfer
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

net iyi bir transfer. bjk sanırım güncel şartlarda alabileceği en iyi santraforu aldı. yaşı da çok genç. ligimizde her türlü iş yapar. allahtan fb almadı, nokta atışı transfer olurdu fbye
Keşke alsaydık maaşı da ligte verilen paralara göre çok düşük

Sıkıntı göremeyen bir zihniyete sahip olman zaten en büyük sıkıntı. İnsanların yüzüne edemeyeceğin lafları klavyeden etmemeni tavsiye ederim. Delikanlı adamın hareketi değil. Burası bir forum, valorant gibi bir yer değil, millete keyfine göre hakaret yağdırasın. Ağlama yaz başka bir şey yaz bin tane laf var kullanabileceğin yanık ne demek liseli çocukmusun insanların asabını bozma, edebini takın. Cevabınıda edebinle ver.

Sen kimsin ki 2k mesaj yazdın kendini adam mı sandın asıl sen başkalarının işine parmağını sokma. Ağla ile yanık arasında ne fark var? Klavyeden değil her yerden delikanlıyız bunuda ispata gerek duymayız. Nickin Rickyy her neyse işte fark etmez bana bundan sonra postlarıma yazma.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Herşeye yanık diyo başka bir şey diyemiyo. Avrupadan kontrat dilenip alamayınca buraya gelen adam dan bir şey bekliyor. Sonuç: yüzlerce esc haberi

Bu kadar mı zorunuza gitti yaa.

Çok korktuğum için yazamadım kusura bakma...
Yaşıtlarınla dalaş hadi.

Ekler

• 23822.webp
    23822.webp
    21.5 KB · Hit: 8
Şu lafları ben ortaokulda falan ediyordum maziye götürdün :D

Hala ortaokuldan çıkamamışsın merak etme. 2k yorumuda nasıl yazdığın belli. Görünür olmak için millete salça olma çok benzin yakarsın öyle. Bundan sonra senin yorumlarınada cevap vermeyeceğim ona göre yazarsın. Hadi evladım hadi yavrucum.

Hala ortaokuldan çıkamamışsın merak etme. 2k yorumuda nasıl yazdığın belli. Görünür olmak için millete salça olma çok benzin yakarsın öyle. Bundan sonra senin yorumlarınada cevap vermeyeceğim ona göre yazarsın. Hadi evladım hadi yavrucum.
Sakin ol mrtehlike, üslubunda bayağı komik. Neyse vaktimi israf edip durma boş cevapla atmalarınla.

Üslubumda hiçbir sıkıntı göremiyorum. Bu forumda GS'li olduğu gibi FB'lide var ve aynı zamanda BJK'lide var. Kimse Beşiktaş gibi bir markaya bir isme çamur atamaz. Siz gelceniz Vlahovic gibi bir futbolcuya çöp yazacaksınız bende yanık kokmuyor mu diyeceğim? Saygı bekliyoresanız saygılı yorum yapacaksınız!
Beşiktaş markami güldürme beni Anadolu takimlariyla yarışıyorsunuz kaç yıldır

Beşiktaş markami güldürme beni Anadolu takimlariyla yarışıyorsunuz kaç yıldır

Bu olaydan bunu mu çıkardın? Galatasarayda 3 sene üst üste şampiyon olamadığı zamalarda bide ligi 13'üncü bitirdi. Yani 3 sene performans gösteremedi diye o zaman marka değerini kayıp mı etti? 10 seneden fazladır Fenerbahçe şampiyon olamıyor marka değerini kayıp mı ediyor?

• Hahaha
Reaksiyonlar: Yook
Geri