Düğün İçin Beyaz Eşya Önerisi ?

aman abi uzak olsun zaten herkes şikayetçi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peşin ödemek istemiyorum taksitte internette vade fsrkı olmuyor bayiler kart özelinde bazıları iyi fiyat veriyor ama çok kararsız kaldık
Valla annem doldurmuş evi vestelle. Birseyden anladığı yok vesteli dünyanın en iyi markası sanıyor. Makineler bozuluyor televizyon bozuluyor bozuldukça daha çok seviyor vesteli.

siemens isim haklarını beyaz eşya için komple boscha satmış 2015 yılında yani siemens alıyorsanız bosch alıyorsunuz.

Valla annem doldurmuş evi vestelle. Birseyden anladığı yok vesteli dünyanın en iyi markası sanıyor. Makineler bozuluyor televizyon bozuluyor bozuldukça daha çok seviyor vesteli.
çamaşır makinesini bekar evinde vestel kullanıyorduk tamburu kırıldı durmadan bozuluyor berbat bir marka

siemens isim haklarını beyaz eşya için komple boscha satmış 2015 yılında yani siemens alıyorsanız bosch alıyorsunuz.
evet birlikte aynı banttan çıkıyor diye biliyorum bebde

1000004944.webp

Berbat marka, biz de yerli malı dedik aldık, garantisi bitmeden bozulmaya başladılar, üstüne servisi cihazın çalıştığını iddia edip tamir de etmedi iyice çıldırttılar yani 😀

vestelin durumu kötü zaten bildiğim kadarıyla son 2 yılda 1 milyar dolar zarar açıkladılar

Ben hepsini Samsung almıştım ve tamamını internetten aldım. Hiçbir sorun yaşamadım ve hepsi inanılmaz uyguna geldi internetten. Mağaza fiyatının neredeyse yarısıydı etiketleri

ben internetten yada arayıp tanıdık bayiiden alıyorum gönderiyorlar
bazı beyaz eşyalarda bulunduğunuz bökgeye gönderim yapılmamaktadır uyarısı veriyor bu da çok saçma

Nasıl ilk benim ya, ona kalırsa Siemens’ten de memnun olmayan vardır, Bosch’tan da
samsung için parça anlamında sıkıntı yaşarsın dediler de bilmiyorum çok kararsız kalıyorum sonuçta 1 sefer alıp belki 10 yıl kullanacaksın

bimden beyaz eşya alan oldu mu hiç buraya üretilen ürünler genelde markanın ki ile aynı olmuyor diye söylenilmişti

Geri