Üniversite Tercih Neresi Gelir?

Saturn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,074
Böyle doldurdum beyler neresi gelir tahmini?

Ekler

• IMG_0023.webp
    IMG_0023.webp
    335.6 KB · Hit: 57
5. Tercihden itibaren hepsinin gelme ihtimali yüksek. Bölümlerin siralamasi geçen sene yükselmiş ondan önce senin siralamadan daha düşük seviyedeler.

Selçuk makine

Kontenjanda önemli geçen seneye göre ne kadar atmış bölümden bölüme değişebilir bence 10. Ve 21. Tercih aralığında kontenjan doluluğuna göre gelir.

Kontenjanda önemli geçen seneye göre ne kadar atmış bölümden bölüme değişebilir bence 10. Ve 21. Tercih aralığında kontenjan doluluğuna göre gelir.
erzincan gelmez herhalde di mi ya hocam uçaklara ilgim var diye yazdım da hem uzak hem ıssız gibi yer
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Türk-Japon açılmış mı ya
bu sene ilk kez alıyormuş öğrenci her bölüm 20 kontenjan bir şansımızı deneyelim dedik bakalım

Gitmek istemediğin bir yeri yazdiysan Murphy kanununun işleme olasılığı var :)

erzincan gelmez herhalde di mi ya hocam uçaklara ilgim var diye yazdım da hem uzak hem ıssız gibi yer
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu sene ilk kez alıyormuş öğrenci her bölüm 20 kontenjan bir şansımızı deneyelim dedik bakalım
Valla keyfi takılmalık girilir, daha taze okul :kekw:

Havacılık alanı dar bir sektör aslında staj ve iş imkanları kimine göre yüksek iken kimine göre 0

Genel olarak üniversitesi için şunu söyleyebilirim bazı altın bölümler haricinde kimse %100 sana garanti iş imkanı vermiyor.

Savunma sanayi
Sivil havacılık

Ilgın varsa bu yerlerde veya diğer teknik işlerde çalışmalarda işe yarayabilir ama bu senin tercih ve isteklerin doğrultusunda şekillenir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,692
Üyeler
201,552
Son üye
ygoly
Geri