Kaspersky Plus Virüs Programı Açınca İnternet Gidiyor

Eray_cr

80+
Reaksiyon skoru
20
Kaspersky Plus kullanıyordum hiçbir sorun yoktu Kaspersky VPN açtıktan sonra kullandım biraz VPN'i kapattıktan sonra sunuculara birşeyoldu ve ne yaparsam yapayım Kaspersky açıkken sitelere hiçbir şeye girmiyor internet yok gibi davranıyor sadece Kaspersky kapalıyken internet geri geliyor.

Kaspersky Plus kullanıyordum hiçbir sorun yoktu Kaspersky VPN açtıktan sonra kullandım biraz VPN'i kapattıktan sonra sunuculara birşeyoldu ve ne yaparsam yapayım Kaspersky açıkken sitelere hiçbir şeye girmiyor internet yok gibi davranıyor sadece Kaspersky kapalıyken internet geri geliyor.
goodbyedpi var mı bilgisayarda

görev yöneticisinde felan açık görünmüyor değil mi? bendede antivirüs varken goodbyedpi açtığımda interneti kesiyordu çünkü
teşekkür ederim sorunu çözdüm görev yöneticisinde açık gözüküyormuş kapatıp kasperskyı açınca düzeldi

Ben modem üzerinden DNS ayarlıyken ve tarayıcıda da DNS ayarı açıksa, Kaspersky sitelere erişimi engelliyordu. Modem üzerinden kullanmak daha mantıklı olduğundan, tarayıcı DNS ayarını kapatarak kullanıyordum. GoodbyeDPI kullanma durumunda kalırsan ve modemde de DNS varsa, modem DNS ayarını kapatın. Veya tarayıcıdan Güvenli DNS ayarını kapatın.

2026-08-14_07-50.webp

Geri