345 Allstar Alınır mı? Kullanan Arkadaşlar Var mı?

Firma baskı hatası olduğunu ve hemen düzeltildiğini yazmış. Parayı çıkartırken çıktı kısmında sorun yaşanıyor, o yüzden çıktı kısmında sorun yaşanmış olabilir. Kimsenin iç niyetini bilemem ama haklıda olabilirler, doğrudan linçlemek çok doğru değil. Garip bir çağda yaşıyoruz kim doğru kim yanlış ayırt etmek zor. Rakip firmalar bile hatalı basımı ortaya sunuyor olabilir.
O yüzden görevden almışlar kitabı hazırlayanı :D

O yüzden görevden almışlar kitabı hazırlayanı :D
Yani firma bu seviyede bir hareketi kasıtlı yapmaz diye düşünüyorum. Ki müşteri kitlesi sadece Türkiye olan bir firma. Kendini direk batırmak olur yani. Muhtemelen çalışanlardan biri karşıt görüşlüdür, kendince eylem yapmıştır. Kovulmuştur, en mantıklı senaryo bana bu geliyor.

Arkadaşlar alınır mı alınmaz mı ya boşverin öbür seyleri..

Yani firma bu seviyede bir hareketi kasıtlı yapmaz diye düşünüyorum. Ki müşteri kitlesi sadece Türkiye olan bir firma. Kendini direk batırmak olur yani. Muhtemelen çalışanlardan biri karşıt görüşlüdür, kendince eylem yapmıştır. Kovulmuştur, en mantıklı senaryo bana bu geliyor.
bu adamın geçmişi çok kirli, şirket belli ki bile bile işe almış. ben iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum ve sattıkları kitapların da çok kötü olduğunu düşünüyorum

bu adamın geçmişi çok kirli, şirket belli ki bile bile işe almış. ben iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum ve sattıkları kitapların da çok kötü olduğunu düşünüyorum
bal gibi kitapları var hocam kimse orda hakkını yemesin

Neden cevap vermiyonuz ya arkadaslar

Ne? Sen hayatinda test kitabı mi çözdün de osym ye osym den bile yakin sorular hazırlayan yayinevine kötü diyorsun? Agzi olan konuşuyor işte.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Neden cevap vermiyonuz ya arkadasl
Fazladan paran varsa al dostum, yoksa sadece kitaplariyla idare et.

Fazladan paran varsa al dostum, yoksa sadece kitaplariyla idare et.
Hocam para varsa kullanan veya bilgisi olan birinin yorum yapmasını bekledim hep ama ne yazık ki yokmuş tek bilmek istediğim ileri taşır mı

Hocam para varsa kullanan veya bilgisi olan birinin yorum yapmasını bekledim hep ama ne yazık ki yokmuş tek bilmek istediğim ileri taşır mı
Bende araştırmıştım tabii ki ileri taşır yani bir sürü kitap var gönderiyorlar, sitesinde calisma programlari vs de vardi sanırsam fakat 37 bine değer mi orasi sizin maddi durumunuza kalmış. Alırsanız+1 olur ama almazsaniz da eksiye düşmezsiniz.

Bende araştırmıştım tabii ki ileri taşır yani bir sürü kitap var gönderiyorlar, sitesinde calisma programlari vs de vardi sanırsam fakat 37 bine değer mi orasi sizin maddi durumunuza kalmış. Alırsanız+1 olur ama almazsaniz da eksiye düşmezsiniz.
32,5k oluyor indirim kodu ile aklımı çok çeliyor işte valla bilemiyorum

Son düzenleme:
6k indirim kodu verdiler 31k oluyor alacağım gibi eğitici ve ileri taşıyacak olan her şey için para önemli değil az da olsa büyükde olsa verim alayım yeter

Hocam bir kaç farklı konudada buna cevap vermiştim detaylı şekilde ama bu sefer tekrar detaylara vs. Girmicem ve kısaca alınmaz

günümğzde internet gibi bir tek oloji varken istediğiniz kadar test sorusuna ulaşabiliyor ve özel ders alır gibi youtube da binlerce hoca arasında size en uygun olanı seçip konu dinleyebilir ve anlamadığınız şeyleride anlayana kadar en ufak ayrıntıya kadar Aİ’ya sorup öğrenebilirsiniz vs….

Bence dershaneler , ücretli internetten eğitimler (doping hafıza vs.) kitaplar (ki devlet zaten YKS hazırlık için okul kitapları dışında konu anlatım ve test kitapları ücretsiz olarak veriyordu benim zamanımda yani 2 sene önce) ve bu 345 gibi şeyler vs. Bana boş para israfı ve enayilik gibi geliyor şahsen

Şahsen çalılmak isteyen adam kendine hakim olup düzenli çalışıyorsa her türlü yapar bunlara gerek yok
He mesela ben hiç çalışmayı sevmediğim için ben Yapamadım o ayrı ama çalışsam 2 ayda derece yapabileceğimi de biliyorum

Kaçak all star ayt mat soru bankası pdfinden gelen tecrübeme dayanarak kaliyeliydi diyebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,100
Üyeler
201,404
Son üye
SRxThory
Geri