Akhisarli45
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 373
iPhone 17 pro almayı düşünüyorum, Eylülde iPhone 18 Pro tanıtılacak deniyor. Önceki seriye indirim gelir mi beklemelimiyim
muhtemelen gelir.Bende 18 çıkınca 14 almayı planlıyorum .diPhone 17 pro almayı düşünüyorum, Eylülde iPhone 18 Pro tanıtılacak deniyor. Önceki seriye indirim gelir mi beklemelimiyim
zor hocam zamlar çip krizleri bana kalırsam gelmeziPhone 17 pro almayı düşünüyorum, Eylülde iPhone 18 Pro tanıtılacak deniyor. Önceki seriye indirim gelir mi beklemelimiyim
Tanıtımdan sonra belki çok az indirim olur bazı satıcılar yapabiliyor ama üretimi duracağı için bir süre sonrada saçma fiyatlara satılmaya başlıcak 18 pro serisi ile aynı fiyatlara yükseliriPhone 17 pro almayı düşünüyorum, Eylülde iPhone 18 Pro tanıtılacak deniyor. Önceki seriye indirim gelir mi beklemelimiyim
iPhone 17 pro almayı düşünüyorum, Eylülde iPhone 18 Pro tanıtılacak deniyor. Önceki seriye indirim gelir mi beklemelimiyim
18 pro nün ne zaman tanıtılacağı belli miBende böyle ikilemdeydim 3 hafta kalmış 18 proyu görüp öyle hareket edeceğim. Yada uygun bulursam ay sonu sipariş geçer 14 günlük iade süresini beklerim fiyatı açıklanınca 18 lerin ona göre aksiyon alırım diye düşündüm
8 eylül deniyor18 pro nün ne zaman tanıtılacağı belli mi