Iphone 18 Pro Tanıtılınca iPhone 17 Pro Ya İndirim Gelir mi

Akhisarli45

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
373
iPhone 17 pro almayı düşünüyorum, Eylülde iPhone 18 Pro tanıtılacak deniyor. Önceki seriye indirim gelir mi beklemelimiyim

iPhone 17 pro almayı düşünüyorum, Eylülde iPhone 18 Pro tanıtılacak deniyor. Önceki seriye indirim gelir mi beklemelimiyim
Tanıtımdan sonra belki çok az indirim olur bazı satıcılar yapabiliyor ama üretimi duracağı için bir süre sonrada saçma fiyatlara satılmaya başlıcak 18 pro serisi ile aynı fiyatlara yükselir

Gelmez hocam, fiyatlara zam gelebilir globalde zam haberleri dönüyor acil ihtiyacın varsa al bekleme.

Bende böyle ikilemdeydim 3 hafta kalmış 18 proyu görüp öyle hareket edeceğim. Yada uygun bulursam ay sonu sipariş geçer 14 günlük iade süresini beklerim fiyatı açıklanınca 18 lerin ona göre aksiyon alırım diye düşündüm

Apple comda gelmeyebilir ama hepsiburada amazon gibi yerlerde kesin gelir ki zaten apple fiyatlarından daha ucuza satıyorlar.

gelmez, aynı ürünün isim güncellemesi yapıyolar zaten

Bende böyle ikilemdeydim 3 hafta kalmış 18 proyu görüp öyle hareket edeceğim. Yada uygun bulursam ay sonu sipariş geçer 14 günlük iade süresini beklerim fiyatı açıklanınca 18 lerin ona göre aksiyon alırım diye düşündüm
18 pro nün ne zaman tanıtılacağı belli mi

Gelmez. Iphone piyasası diğer telefonlar gibi işlemiyor.

Geri